Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ripple тачка is е најдобар од сите стримови досега.

So eden zbor, cudno, ne znam sto poveke sega moze da se kaze

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Не можам да речам дека сум среќен со тоа што се случи последните 3 сезони, ниту пак крајот, ама па од друга страна, воопшто не сум разочаран.

So eden zbor, cudno, ne znam sto poveke sega moze da se kaze

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Chudna e sezonata u celina radi izbrzuvanjeto. Ova ako e vo bar 14-16 epizodi od po 50-55 minuti kje bide dosta podobro, vaka e izbrzano. Ali pak ke povtoram, po mene se pretera so negativnite kritiki i premina vo hejt.

Lichno mi se dopadna epilogot. Prejaki i emotivni sceni... Chekav samo WW da se pojavi na kraj (plavi ochi vo temnica). :D

Испадна цел Вестерос на Старкс. Санса на Северот, Џон позади ѕидот, Бран на останатите кралства. Остана уште Арја да завладее со некој друг континент.

Искрено ГЛУПОСТИ!!! Видете го дијалогот на Тирион со новите советници, полошо нешто немам видено.

Кога не ти е гајле, а умираат клучни ликови јасно е се. Разочаран тотално.

Испадна цел Вестерос на Старкс. Санса на Северот, Џон позади ѕидот, Бран на останатите кралства. Остана уште Арја да завладее со некој друг континент.

Искрено ГЛУПОСТИ!!! Видете го дијалогот на Тирион со новите советници, полошо нешто немам видено.
Shto ocekuvas koga na masa ke bidat Tiron so Bron, pa plus Ser Davos i Sem... Kakva kombinacija. :D

Најлошото испадна ......Дај бе чоече,ја кине Дени за една минута,многу лоша сезона за мене.Разочарување /

Кингс Лендинг од рушевина до New York за неколку дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom