Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да ми кажаш. Двујцата ке излезаме така повисочкиEeeeee ne , slednio pat ka ke odam ke te viknam i tebe. Edni celi zagorani zastanaa na sanko do nas i prefrluvat celo vreme, izveduvat gluposti , kao demek VIDEJTE ME JAS SO MOZAM , na tie so sakaa pienje da si kupat ne im davaa da pominat....abe gluposti. Tam veke ne odam![]()

Ја и јас само шо се враќам од излеване. И на мене ми беше ладно тии првите 5мин ка излезех накај вонка ама после ќе се разодаш и жешко ќе ти стане. Ималооо и поладни вечери. :smir:Ного ладнично вонка бе ... хухухух..
Ај да ми кажаш. Двујцата ке излезаме така повисочки![]()
))))))))))Sleden pat ko ke si dojdam od Sofija oti vecer si odam ..... sigurno deka ke ti pisam za da odame iako poveke preferiram Berovo))))))))))
Може и до вандалово, неготиНо:smir::smir::smir:
Sakas da kazas oti treba da odame u Balinci oti TIME OUT u Valandovo rabote do 1:SSSS a za negotino ne li e malko dalecko???????
Баја маабете забришах...ного у филмо флезеете...арно, барем свесни беете оти ќе ва јаде жегата, хехехе
Свадба...голема работа е...
И затава на темата за градо не са праа таков маабет.
Ак си го имате мерако, излезејте си, направејте си работа и готово.
Сајберсекс тее кат` да са бајнаш с`с чурапе.