UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Каква гзлачка екипа се овие тотенхем страшна работа ... у групи се провлекоа со away goal у последни 3 минути, сеа исто.

Да не збориме за голот на љоренте со рака против сити.

Ако освојат, ќе биде трагедија ваква сезона на лш да отиде кај нив

Каква гзлачка екипа се овие тотенхем страшна работа ... у групи се провлекоа со away goal у последни 3 минути, сеа исто.

Да не збориме за голот на љоренте со рака против сити.

Ако освојат ќе биде трагедија ваква сезона на лш да отиде кај нив
Многу глуп муабет.

И Ливерпул поминаа групи у последно коло и ако не се лажам Алисон у 90+ спаси 100% шанса на Наполи.

Многу глуп муабет.

И Ливерпул поминаа групи у последно коло и ако не се лажам Алисон у 90+ спаси 100% шанса на Наполи.
Неспоредливо е со среќава на тотенхем ... никад не ми се свиѓале кокошкиве може и затоа така зборам ама тоа е :icon_lol:

Што научивме?
Водство од 3-0 е најопасен резултат. :pos::vozbud:
Хахахахах Тотенхем поминаа група само затоа што Интер се посра во последно коло против ПСВ во Милано и еве ги сега во финале на ЛШ. Прво во нивната клупска историја!

wanyama na kraj najsmesen so povredata, edvaj slavese a davase sve od sebe toa da go prai, prvo posle golot otide da slavi kaj navivacite so ostanative, edvaj dovleckan ripkase si doeba 100 majki uste ne stignal do klupa krivi se maci ete ti go sudijava sviri kraj, pak se obidue da trca taka invalidizirano so blazena srekjna nasmevka deka pominale i se izbacue invalidot kejn so 120 povredi godinava od tribini se simnal stignal na teren i go pominuva glatko ko brz voz, go izgubi od kadar :pos:
Brej mnogu mi bese smesno ova u cela onaa agonija za ajax.

Ali bolje za finalevo be, liverpul glatko osvajase, i sea se favoriti ama mislam deka imaat protivnik sto moze mnogu bolje da im parira. Se vidoa slabostite denes kaj ajax, ne znaat da se branat u situacija koga protivnikot znae da napaga, ne zboram za bezglavi napadi ko onie na juve, dozvolija kontra na 2-0 be, i 1-0 posle prva ?!?!?, odma tuka ti stanuva jasno kolku e saat, nedopustlivo e ova, tuka oni go izgubija mecot.
Imas poluvreme, imas dobri 15 minuti da postavis igra za odbrana, da postavis taktika i slicno, imas igraci koi ti nudat golema univerzalnost i moznost da prebacis igra na kontri i branenje, i so prais, dozvoluvas kontra u vtoro ebate, ne ne i ne.
Ne treba da si nekoj fudbalski znalac ebate ova da ko uvidis go ogromen propust, ajax u vtoro morase da se branat a ne da ostanat dosledni na istata igra, imaat brzi krila, brzi bekovi, dinamicna i univerzalna sredina, znaat da igraat so topka, sve podredeno za spustanje topka na zemja, umrtvuvanje na tempo, branenje i igranje na kontri, stvarno nejasen mi bese pristapot nivni u vtoro, ne ti e ova holandsko da brois do 4-5 gola.

Аииии се појави бе од дупка после 2 месеца, крена глава? :D Јас те пингам периодов, глеам не ми ни враќаш, си викам си избришал профил.
За Тотенхем, јас никогаш не сум ти се смеел за нивниот квалитет или менталитет(не сум тој тип на навивач, како што веќе знаеш), него ти се смеев кога ги стави ко фаворити за освојување пред Ливерпул и Сити. Како доказ за твојава биполарност, повели и твои постови пост тој трауматичен твој период, каде што и признаваш дека си бил у бунило.
Сега можеби ти се враќа тој трауматичен период. Нејсе, оди тркни до пиљара, купи ако можеш да најдеш некаде дрес од Тотнем и навивај заедно со Невил.
.
Каде признавам дека сум бил ВО БУНИЛО жити се? И кога сум ги ставил како први фаворити за освојување?

Прво, кажав само дека треба да се земаат во предвид со оглед на ситуацијата во тој момент и на тимот што го имаат, но не и дека се главни фаворити за освјовање. После тоа викам дека сум кикснал пошто реално се распаднаа тој период. Но на секој тим може да му се деси да има слаб месец, а јас буквално никаде не кажав дека се неквалитетен тим и дека сум бил, да повторам уште еднаш, во бунило.

За болдов не ми се коментира, ако си мислиш дека до толку се замарам дали Ливерпул земале ЛШ тогаш изгледа ти си во тој што е во бунило. Да, не сакам да земете ПЛ за да не ви се прекине серијата од 100 години, но во Европа и онака сте најтрофеен англиски тим. Плус, секогаш сум го поштувал Ливерпул во ЛШ и периодот кога беа мизерија како што се Јунајтед сега велев дека едвај чекам да се вратат, пошто Европска вечер на Енфилд е магија за фудбалот.

Ама ете, единствена причина поради која не би сакал да земете е баш ваквите муабети ко болдов од тебе што ги прави цела фан база на клубот... На една ипол титула се имате израдувано цел живот, ама 15 јаки месеци ви требаа да се курчите до бесвест. Уживајте уште малце, у секој случај.... ако уопште освоите нешто :icon_mrgr::icon_mrgr:

Каде признавам дека сум бил ВО БУНИЛО жити се? И кога сум ги ставил како први фаворити за освојување?

Прво, кажав само дека треба да се земаат во предвид со оглед на ситуацијата во тој момент и на тимот што го имаат, но не и дека се главни фаворити за освјовање. После тоа викам дека сум кикснал пошто реално се распаднаа тој период. Но на секој тим може да му се деси да има слаб месец, а јас буквално никаде не кажав дека се неквалитетен тим и дека сум бил, да повторам уште еднаш, во бунило.

За болдов не ми се коментира, ако си мислиш дека до толку се замарам дали Ливерпул земале ЛШ тогаш изгледа ти си во тој што е во бунило. Да, не сакам да земете ПЛ за да не ви се прекине серијата од 100 години, но во Европа и онака сте најтрофеен англиски тим. Плус, секогаш сум го поштувал Ливерпул во ЛШ и периодот кога беа мизерија како што се Јунајтед сега велев дека едвај чекам да се вратат, пошто Европска вечер на Енфилд е магија за фудбалот.

Ама ете, единствена причина поради која не би сакал да земете е баш ваквите муабети ко болдов од тебе од цела фан база на клубот... На една ипол титула се имате израдувано цел живот, ама 15 јаки месеци ви требаа да се курчите до бесвест. Уживајте уште малце, у секој случај.

А каде јас имам кажано дека се неквалитетен тим и лузери за ти да ме пингаш за Тотнем после 2-3 месеца криење?

Сам кажа дека се имаш избламирано, дека имаш погрешено hhhhhhhh i najdobriot greheheheheesi

Во врска со болдот, пошто си ми го потенцирал тој дел, ќе ми кажеш дека нема да навиваш за Тотенхем него ќе ти биде сеедно и за кој и да победи ќе ти биде драго?
Чему потреба од лажење?[DOUBLEPOST=1557354548][/DOUBLEPOST]
Ама ете, единствена причина поради која не би сакал да земете е баш ваквите муабети ко болдов од тебе што ги прави цела фан база на клубот

Уште еднаш да потенцирам за лицемериево, дека имаш само една и единствена причина поради која не би сакал Ливерпул да освои. Не знам како можеш да се гледаш у огледало така лицемерен, жими се'. Ко јас да кажам дека ако играат Јунајтед и Тотенхем, би имал само една причина за која што би навивал против Јунајтед.

Искрено, би имал едно 100тина, ти би бил една половина од нив, предосаден си.

Јас на пример се радувам што гледав топ фудбал во ЛШ сезонава, не се Ливерпул и Тотенхем криви што Јунајтед не знае кај тера а и на крајот од краиштата, не живеам на 100 метра од ОТ па ова да го сфаќам лично. Дури и да си најхардкор фан, кога е нешто заслужено, заслужено е, одење со глава в ѕид е дијагноза.

Не знам како од една страна постирате дека го сакате фудбалот како спорт а од друга постирате па вакви параметри на радување, не знам што.

Зависи од чоекот и самото ривалство,јас неможам а и скоро 99% од фановите на Интер да навиваат за Милан или Јувентус дека биле од Италија..нема теорија такво нешто да се случи..општо за ниту еден тим на Италија..нека пропаднат сите ако сакаат и ич нема да ми биди криво..а вчера забележав завидно ниво на фанови на Јунајтед навиваа за најомразениот ривал..невообичаено :D

А каде јас имам кажано дека се неквалитетен тим и лузери за ти да ме пингаш за Тотнем после 2-3 месеца криење?

Сам кажа дека се имаш избламирано, дека имаш погрешено hhhhhhhh i najdobriot greheheheheesi

Во врска со болдот, пошто си ми го потенцирал тој дел, ќе ми кажеш дека нема да навиваш за Тотенхем него ќе ти биде сеедно и за кој и да победи ќе ти биде драго?
Чему потреба од лажење?
Сеедно нема да ми биде сигурно, ама ако има утакмица како денес и вчера и добие Ливерпул сигурен сум дека ќе уживам во мечот. За разлика од дуелот со нив во ПЛ кога ми се стемни три пати после автоголот на Алдервејрелд.

Најсериозно го кажувам ова иначе, никогаш во животот не сум го хејтал Ливерпул. Буквално никогаш. Арсенал у време на Виера да, Челзи кога ни земаа примат во Англија - да. Сити до пред да се распаднеме ко клуб - да. Дури overall, Челзи мислам дека ми е најомразена екипа од ПЛ. Неможев да ги смислам во првиот мандат на Мурињо, не доминираа буквално на секое поле. Да не се лизнеше Тери и да не тепаа во ЛШ финалето мислам дека ќе имав неизлечиви комплекси од нив, вака се реванширавме некако.

Ливерпул и Јунајтед се на се еднаш се имаат јадено за титула и тоа е тоа. И секогаш вие сте биле постраствени во поглед на ривалството. Зборам за фановите вон Англија. Искрено, ме заболе мене дали Манчестер и Ливерпул биле на 30 километри и дали имале некое локано ривалство, мене ми е битно кој му е конкурент на клубот за освојување на лигата.

Ама ете, сезонава не се поднесувате како фан база со курчењето, а бевте најголеми плачковци низ годините со какви се не теории на заговор, дека Фергусон ја држел пола лига, екс играчите што се трнери му попуштале, федерацијата била зад него, Фергис асосиејшн, бла бла бла.. А оваа сезона се молите на Роџерси, Хоџсони, Бенитези, ви свират пенали како на нас на времето, ама сега сте најјаки.

Уште еднаш да потенцирам за лицемериево, дека имаш само една и единствена причина поради која не би сакал Ливерпул да освои. Не знам како можеш да се гледаш у огледало така лицемерен, жими се'. Ко јас да кажам дека ако играат Јунајтед и Тотенхем, би имал само една причина за која што би навивал против Јунајтед.

Искрено, би имал едно 100тина, ти би бил една половина од нив, предосаден си.
Еве сум ти одговорил и на ова во погорниот дел од постот да не се повторувам. Ме навреди ептен иначе, ми го скрши срцето стварно. :(:(:(:(

Сеедно нема да ми биде сигурно, ама ако има утакмица како денес и вчера и добие Ливерпул сигурен сум дека ќе уживам во мечот. За разлика од дуелот со нив во ПЛ кога ми се стемни три пати после автоголот на Алдервејрелд.

Најсериозно го кажувам ова иначе, никогаш во животот не сум го хејтал Ливерпул. Буквално никогаш. Арсенал у време на Виера да, Челзи кога ни земаа примат во Англија - да. Сити до пред да се распаднеме ко клуб - да. Дури overall, Челзи мислам дека ми е најомразена екипа од ПЛ. Неможев да ги смислам во првиот мандат на Мурињо, не доминираа буквално на секое поле. Да не се лизнеше Тери и да не тепаа во ЛШ финалето мислам дека ќе имав неизлечиви комплекси од нив, вака се реванширавме некако.

Ливерпул и Јунајтед се на се еднаш се имаат јадено за титула и тоа е тоа. И секогаш вие сте биле постраствени во поглед на ривалството. Зборам за фановите вон Англија. Искрено, ме заболе мене дали Манчестер и Ливерпул биле на 30 километри и дали имале некое локано ривалство, мене ми е битно кој му е конкурент на клубот за освојување на лигата.

Ама ете, сезонава не се поднесувате како фан база со курчењето, а бевте најголеми плачковци низ годините со какви се не теории на заговор, дека Фергусон ја држел пола лига, екс играчите што се трнери му попуштале, федерацијата била зад него, Фергис асосиејшн, бла бла бла.. А оваа сезона се молите на Роџерси, Хоџсони, Бенитези, ви свират пенали како на нас на времето, ама сега сте најјаки.

Брат, ќе уживаш во утакмицата зошто се две јаки екипи со јаки менаџери кои играат убав фудбал ама нема да ти биде исто да освои Ливерпул, ко што ти било да освои Тотенхем, само затоа што постои ривалство помеѓу тие два клуба а Тотнем не постои на мапа у тој поглед (ноу дисреспект за моменталниов успех).

Кога сме кај хејт према Ливерпул, не ни имаш потреба да го хејташ клубот зошто нема освоено триста години титула, никогаш не биле ни до половина на Јунајтед во овие 2-3 декади со исклучок на сезона две (збориме до пензионирање на стариот ваш, после тоа тонете).

Кога сме кај неподнесување ко фан база, не ме ставај мене зошто јас сум секогаш смирен и коректен, што на форум што во реален живот, никогаш не потценувам, никогаш не се курчам, напротив, смирено чекам да заврши утакмица па да искоментирам. Ти си тој што форсираше на форумов у средина на сезона, кога Ливерпул имаше предност од 4 бода да се курчам и да пишувам постови во курчачки вид, само за да дојде момент да евентуално изгубат предност и ми го плеснеш тоа со цитати и глупости.

Да, се слагам дека има ретардирана фан база која никна ко печурки кај нас и која не можам ни јас да ја трпам али брат, мислам дека во поглед на ретардираност на фан база, генерално гледано, не треба да се дискутира кој води.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom