UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
И еве зашто е потребна дефанзива во фудбалот за сите што се вадат на тоа 'hehehe a be odbrana e za shupaci murinjo e sranje samo se brani"

Да беа Ајакс екипа што не се води од "attack first" менталитетот, убеден сум дека 2-3 минути ќе убиеја на крај наместо да се обидуваат да стигнат до четврти гол. Имаше неколку ситуаци каде што шутираа наместо да тепаат време.
Знам ова е непопуларно али јбг, да беше ова тим менаџиран од Мурињо ќе ја спикаа покрај корнер и три минути двајца играчи само ќе седеа и ќе трошеа време.

Среќа у газ имаат бе се да им ебам кокошкино.

Ама и вие не сте нормални, гледаме once in a lifetime сезона во ЛШ, зошто нели аман досадно беше цело време Баерн, Барса, Реал, има пресврти кој од кој што се вика и одма, кој местена, кој незаслужено, кој вака, кој онака. Аман уживајте во фудбалов, не знам што треба за да биде се погодено.

А ептен ми е криво за Ајакс бе..

Да имаш 3-0..на домашен терен...со таква публика и таква игра..и да изгубиш од Тотенхем (и тоа без Кејн) ...
Особено у последниве пар минути ептен збунето делуваа Спарси..и вака така...бутнаа гол.

Не ми се верува.

Еве зашто фудбалот е неверојатно нешто. И вчерашната и денешната утакмица се нешто што не може ниту еден филм/книга/било што друго/ да го изрежира.

Некогаш реалниот живот е поневеројатен од фикцијата.

Капа долу и за Ливерпул и за Тотенхем кои стигнаа до неверојатен камбек и покрај тоа што им фалеа најдобрите играчи.

Ако вчера за Ливепрул ќе кажеме дека Енфилд е неосвоива тврдина и публиката беше дванаесетти играч... не знам што беше тоа што им даде сила на Тотенхем ама...

:cuc: :cuc: :cuc:

Ајакс има иста филозофија како Барса, а изгледа и судбина :D како реприза од вчера у курац, флешбекови маваат :place:

Интер ги доби дома и догураа финале, споменик да му изградат на Спалети царот :D. Кармата е опасна работа секогаш, се накурчија претерано многу со изјавите на Де Јонг и компанија како лесно го исфрлиле Реал а уште полесно било во Торино, не дека не беше, ги прегазија и двете екипи ама сепак премлади се за такво курчење, и ете што испаѓа на крај, поболен начин за испаѓање неможеше да има. Мерак ми е за Тотенхем, лани од нас испаднаа несреќно ама оваа година ги посра кокошката хахаххаах :D. Кога ќе замислам само дека сето ова немаше да го има ако Интер го добиеше веќе испаднатиот ПСВ :confused: . Што ти е фудбалот.

Ова беше за сите што го критикуваа Покетино.
Човекот според мене е најдобриот тренер на денешницата.

Ајакс има иста филозофија како Барса, а изгледа и судбина :D како реприза од вчера у курац, флешбекови маваат :place:
Вака барем испаднаа, може да се почнат преговори за тренрот да им го собереме ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom