UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Валверде може комотно да се фрли од некаде после натпреваров. Кариерата негова веќе го направи тоа. Две години по ред истото им се случува. Ај мината година, ја потцениле Рома, ама ваков пресврт, без Салах и Фирмињо, со таков гол за 4:0. :pos:
Има и неколку играчи што треба да си останат во историјата на Барса. Пике цела вечер одлично ги чуваше замислените пријатели во неговата глава. Другаров е спремен за пензија.

Честито за навивачите на Ливерпул. Ваква вечер никогаш не се заборава. Ако ми е мило за некоја фан-база, тоа е оваа напатената на Ливерпул. :)
Заслужуваат вакви вечери за страста која ја имаат спрема клубот. Ќе биде неправда да останат без трофеј сезонава. Дечките изиграа сезона за мерак, браво.

Мене уште не ми е јасна поставеноста на играчите на Барселона за корнерот? Што правеа? Офсајд стапица? :pos:

Најфасцинантно кај Ливерпул е тоа што се страшно физички спремни трчаат ко луди. Клоп и тимот негов се ненадминливи за ова. Исто беше и во БВБ. :cuc::cuc::cuc:

Уште урлам бе ауу дојди полицијо и ти матер да ти ебам!!! Ајде Суарез слави пак сега и понашај се како куче. Кутињо го виде некој на натпреварот? Позз и до него. Меси ако сака финале нека дојде кај нас. АЈДЕЕЕЕ ЕЕЕ ОООООООО

Па заслуживме трофеј пичка му мајчина, стварно заслуживме. Уште само една утакмица.
Uste 2 tekmi za 2 tituli... Imate sansi i za dvete, ne gubete nadez..

Браво.секоја чест,сосема заслужено.

Мене уште не ми е јасна поставеноста на играчите на Барселона за корнерот? Што правеа? Офсајд стапица? :pos:
Гледале видеа од Мустафи и Џака пред натпревар.

Валверде може комотно да се фрли од некаде после натпреваров. Кариерата негова веќе го направи тоа. Две години по ред истото им се случува. Ај мината година, ја потцениле Рома, ама ваков пресврт, без Салах и Фирмињо, со таков гол за 4:0. :pos:
Има и неколку играчи што треба да си останат во историјата на Барса. Пике цела вечер одлично ги чуваше замислените пријатели во неговата глава. Другаров е спремен за пензија.

Честито за навивачите на Ливерпул. Ваква вечер никогаш не се заборава. Ако ми е мило за некоја фан-база, тоа е оваа напатената на Ливерпул. :)
Заслужуваат вакви вечери за страста која ја имаат спрема клубот. Ќе биде неправда да останат без трофеј сезонава. Дечките изиграа сезона за мерак, браво.

Салах и Фирмино го кочат Ливерпул, зицераши, поготово вториот не заслужува прва постава, Ориги што е класичен напаѓач го уништува Фирмино. Да играше денес Фирмино Ливерпул ќе отпаднеше. Се надевам Клоп ќе научи од оваа утакмица и нема да ги форсира тие двајца нон стоп.

Бајо мој, у заѓно време кд гледам утакмице на Ливерпула се тресу како мој Челзи да игра бем ти живот, заѓни 5 минута продужетци срце ќе ми застанеше, стегнаја сам га јастук у руке како да е жив па ќе побегне, да ти ебу фудбал, обожавам гу игру, ради овој се прати фудбал!!
БАРСА ХЕХЕХХЕХЕХХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХХХЕХЕХХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХХХХХХХХХХХХХХЕХХЕХХРЕХЕХХРЕХХЕХЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГЕХХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХХ MES QUE EN UN CLAP CLAP CLAP HEHEHHEHEHHEHEHEHHEHEHEHEHHEHHE .!.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom