Струмица

Абе не да не е ного... ич замаране не е. :)

Одаш у атлантис и даваш 3400 денарки (скапо/ефтино, кој как си га наредил :p) и на 18ти само флеваш у афтобусо и одаш за софија... :)

1500 kartata plus 1200 prevoz tva se 2700 ............isplake se:)))

3000 стај.. и тама шо ке истрошаш 2-3 илјадарки ојдеееел којно у реката.. така да седејте си дома трошејте си паарте за други работи :pos2:

Да. Купејте си патки, има попуст оште изгледа

Да. Купејте си патки, има попуст оште изгледа

тука си ного у право...арно ви кажа колегата...паткички..маичка...добра фармерка...ехеее...ќе се облечеш ќе се напрааш манекен:wink:

Абе исплаќе се,ама на пример да му потерам на тато пари за Paul Van Dyk,шо он и не го знаа,па и плус неговото мислење за тај вид на музика бла бла бла...и нема шанси да ми даде :uvo:

Абе исплаќе се,ама на пример да му потерам на тато пари за Paul Van Dyk,шо он и не го знаа,па и плус неговото мислење за тај вид на музика бла бла бла...и нема шанси да ми даде :uvo:

Epa zatva ke kazas djordje balasevic pee u sofija:)))))))))))))))))))) NOT

Кажи бе одаш со женската за бугарија на ден-два, да видела некој роднина там. :)

Не одејте, платејте си струујта и воота. :uvo:

Не праме мабет за морални ствари. Патки и фармерки, аман бе.

:pos2::pos2: Еми ќе каже еее и јас ќе доом...и никак не си

:pos: Сакаш да кажаш дечкото.

Epa u kraen slucaj da ja pratis elektro scenata i da znajs od koga treba pari da pocnas da stedas:)))) Za ka ke dojde vreme da poteras od doma 1000 denara i da kazas odam so deckoto on plake sicko osven kartata:)))

Сега за тај настап шо ќе моо нема време за штедене .. :)
За нареднио пат ќе га наредаме..мош па пак ќе доо у Мк,никад се незна.. ак му сее аресало тогај у Струга..мош ќе доо...:)

Сега за тај настап шо ќе моо нема време за штедене .. :)
За нареднио пат ќе га наредаме..мош па пак ќе доо у Мк,никад се незна.. ак му сее аресало тогај у Струга..мош ќе доо...:)

Јако беше у Струга, верувам оти му сее аресало.

Тај да дојде дома да ми миксе, да ми пуште музика право ќе одам у другата соба :smir:

Ејваа има народ со душа чекат да одат на него, он ке одил у другата соба:uvo:

E znaas so mi se sluci od taj narod??? Site ke si odat za Makedonija ili nekade niz Bugarija od kandidatite za PVD oti Veligden se pagje i nema kak, epa stvarno nogu losa data e izberal covekoz:SS

Пред 2 години ка бех на одмор у охрид там беше, и на сегде постери од него, плакати... И нормално не ојдех шо ке праам, ни 1 песна не ме аресе. И таа шо е лет го ме нервира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom