Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Кур-ташак си играт со нас, на имдб веќе 3000 гласа за 10/10 оценка, ќе се испоколат а ненаспани утре на работа ќе одеме..

ја има на хбо во 03 почна
HBO Македонија на ФБ објавиле дека епизодата ќе биде достапна од 04:00. Освен ако не користиш HBO од друга земја. Или па ова важи само за HBO Go.[DOUBLEPOST=1556503043][/DOUBLEPOST]Ja pushtija malku pred 4, hev fan. :D

Последно уредено:
Фак ит. Снемувам интернет еднаш во месец дена и сега најде да ми снема. Гледав од 0-20 и после од 40та мин до крај.

Никогаш ,никаде не прочитав некоја теорија близо ова што се случи вечерва , дефинитивно најдобрата епизода досега .

Абе ајде глупа епизода :((( .Полна е со нелогични моменти ....Емилија Кларк толку лошо беше.Наеднаш на крај е Зџеки Џен со меч у борби:pos: Пола епизода беше многу глупава. Жити се,НЌ како умира,а пак Брен,цела епизода у клиничка кома беше ....:ROFLMAO::tapp:Разочаран краен епилог ....Го сјебаа....:mad:Начинот на борба ....Ги прати ја Индијанците на почеток камикази,со запалени мечеви.После со ровот-фајрвал ....Па глуп,напрај неколку реда ...Појќе беше ефективен од шо им умреа Индијанците :D

Последно уредено:
Абе ајде глупа епизода :((( .Полна е со нелогични моменти ....Емилија Кларк толку лошо беше.Наеднаш на крај е Зџеки Џен со меч у борби:pos: Пола епизода беше многу глупава. Жити се,НЌ како умира,а пак Брен,цела епизода у клиничка кома беше ....:ROFLMAO::tapp:Разочаран краен епилог ....Го сјебаа....:mad:
Што очекуваше ти во сериа каде мртвите се борат со змејови и чуда ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom