Николај во едно интервју рече дека го споредувале со Џек од Лост.
неам глеано лост али оној варисон од лост ептен ми личи на шабан шаулиќ, Бог да го прости
Знаеш дека не банираат на форумов доколку прескокнеш тема/мислење/мислење во спојлер? Која е логиката да отвориш тема за најпопуларната серија во моментов без да очекуваш дискусија и теории за истата, и згора на тоа дополнително да отвориш теорија ставена во спојлер и пак да се жалиш?Кажав еднаш и пак ќе кажам, едвај чекам да заврши за да прекинат сите теории
Не бе океј е да се дискутира, не зборам за форумов, општо за цела хистерија со теории, шо билдаат очекувања или несвесно прават спојлери. и јас сум читал и сум дискутирал ама веќе сеа при крајот, just let it be, уште 4 епизоди има, уживај ги.Знаеш дека не банираат на форумов доколку прескокнеш тема/мислење/мислење во спојлер? Која е логиката да отвориш тема за најпопуларната серија во моментов без да очекуваш дискусија и теории за истата, и згора на тоа дополнително да отвориш теорија ставена во спојлер и пак да се жалиш?
Ај глупи фејсбук канцер мемиња нека биде темава, шо кур ќе дискутираме.
Teoретизирањето на GoT плотот e само природно продолжение на многу постарото теоретизирање во ASOIAF заедницата. ASOIAF е прилично податлива за теоретизирање. Всушност така е креирана, да биде предмет на теории.ГоТ е број еден серија за секојдневно вадење на теории за секакви ситници и глупости, огромен дел се фан теории кои луѓето кои ги смислуваат бидејќи сакаат да се деси тој настан те таа теорија иако во серијата нема никаква смисла да се случи тоа. Едно е да тераш теории и дискусии за некои настани, карактери, историја + задсцена дешавки ама за серијава има секакви срања кои се демек "теории". Баш актерот што го глуми Џејми, Николај кажуваше пред некоја година како на конференција им кажал на фановите присутни да обрнат внимание на некој си портокал (која била прва работа што му текнало) за да нареден ден искочат илјада теории за портокалот.