многу лошо кога не те сака.Во брак сум 5 години и сексот никогаш не бил одличен ниту чест ама сега откако се породив па и во бременоста година и 7 месеци сме немале секс или точно десет месеци откако сум породена. Бременоста беше ризична па ајде некако проголтував што нема никаква блискост , сега живееме во двособен стан со две бебиња па и мајка ми спие со нас ... имавме неколку муабети зошто е така и одговоррот беше дека нема каде( иако тоа воопшто не е одговор затоа што има каде) . Никаква блискост, никаква интимност многу фрустрација затоа што ниту сум дебела нити грда и со пореметени хормони од бременоста толку многу потреба имам за секс и интима , си купив вибратор ам едвај ретко некогаш сум сама да го употребам. Купивме поголем стан кој е во изградба и ќе биде готов за некој месец , маж ми вика дека таму ќе се средат работите ама јас ептен се оладив до тој степен да веќе немам желба да имам секс со него. Да не те пипне мажот толку време или да шепне еднаш барем дека едвај чека да сме сами некогаш... на мајка ми станот е празен , кола имаме нова , место за секс има ако сакаш и се убаво ама ние како брат и сестра