Што бе не е Тиесто?:pos2:Bob Marley :smir:
тиесто у историјата ли е бе торко глупШто бе не е Тиесто?:pos2:
Мора ли да е умрен бетиесто у историјата ли е бе торко глуп![]()
ја не реков дека е умрен туку реков дека не е у историјата на музиката коа ке помине некое време се разбира дека тиесто ке има место во историјата на музиката сеа за сеа не е ни умрен (пупу не дај боже) не е ни во историја така да не се киксај мн мн кажи си свое соодветно мислење на темава :salut: да беше темата која е ваша музичка легенда тогаш се знае кој ке стаев ама вакаМора ли да е умрен беза да е легенда.Џексон беше легенда и пред да умре
![]()
greska si, na Tom Jones javno mu dale kompliment deka e najgolem mnogu od velikanite, Sinatra, Elvis, Ringo... toj e naroden covek, od rudarsko semejstvo ( no ne rabotel vo rudnik bidejki kako dete prelezal TBC); karierata ja zapocnal na 17g taka sto od sabajle rabotel vo fabrika za hartija a navecer peel vo kafani; rabotel i kako prodavac na pravosmukalki po domovite; pocnuva 1962g so grupata Senatori koja potoa se transformira vo Squires; vo taa grupa bese i golemiot tapanar Chris Slade (podocna ACDC), se do 1969, koga Squires se rastura; Tom Jones bosovite na Decca go prekomanduvaat od Rock vo Pop, so naglasok na TV show emisii i koncerti vo Vegas so golem Orkestar;za razlika od ostanatite muzicki zvezdi Tom Jones nikogas ne go prifati imidjot na hipi dvizenjeto, drogata i javnite skandali; iako e eden od najgolemite sex simboli toj e vo 52godisen sreken brak i pokraj vonbracniot 23g sin, za kogo se dozna minatata godina a Jones i napisa pesna na izvinuvanje na soprugata.. edna od karakteristikite na Tom Jones e deka nikogas ne koristi playback...Мислам дека се,
Угро,
Некст Тајм,
Паркети,
Верица Пандилоска,
Тања Савиќ,
Славица Чуктераш.
Додека
Мејден,
Металика,
Дип Парпл
и
Томс Џонс
ништо не се.![]()
според мене, одговорот на ова прашање е доста едноставен. најголем музичар е оној чии што песни се слушаат со години, па и векови по неговата смрт. такви има многу. на пример...сега ми текнува на скорпионс затоа што нивна песна слушам...на нивните песни во иднина уште многу женски срца ќе се освојуваат. има и многу други такви. да се определи најголемиот меѓу најголемите, сепак е тешко.![]()
А ти да научиш англиски ...Па да слушаш МУЗИКА............Мислам дека се,
Угро,
Некст Тајм,
Паркети,
Верица Пандилоска,
Тања Савиќ,
Славица Чуктераш.
Додека
Мејден,
Металика,
Дип Парпл
и