НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако, нема проблем, нарочито Лилард во одбрана е класа за Вестбрук. :D

Gi gledase prvite 2 utakmici ?
Ne treba ni da se sporedat ovie dvajca, ogromna e razlikata

Lillard da igra vo Oklahoma, na mestoto od Westbrook, finale ke igraat OKC.

Gi gledase prvite 2 utakmici ?
Ne treba ni da se sporedat ovie dvajca, ogromna e razlikata

Lillard da igra vo Oklahoma, na mestoto od Westbrook, finale ke igraat OKC.
Ги гледам и двајцата откако почнаа да играат во НБА, мене лично Лилард ми е поомилен кошаркар од овој слепецов, ама не е подобар во двата правци од него. Дефанзивно во ниту еден универзум не е боље од Вестбрук, по мене ни офанзивно не е ама тоа што Вестбрук е кретен е друг муабет, побитно му е трипл дабл да направи отколку да го реализира својот целосен напаѓачки потенцијал.

Лилард е подобар шутер, поклач е и има подобра шут селекција.. Во буквално секоја друга категорија Вестбрук е подобар играч

OКЦ oчекувaнo мoрaa дa тепaaт.
Пaскaл Сиaкaм е oдличен игрaч.
Мичел гo немaше нигде нa првите две нo вечер ке требa дa се пoкaже бидејќи и зa Јутa ке биде сaд или никaд.

Многу жестока серија, Дадли им влезе под кожа... Мора да им 7 утакмци ова, мада тешко.[DOUBLEPOST=1555801914][/DOUBLEPOST]Јокиќ не може да брани пик енд рол, страничното движење му е поспоро од на Гасол постариот на 38 години.

Последно уредено:
Хахах каков лик е овој Ембид :pos:

Oвoј Јoкич кaкo чвaркa е спoрo се движи и изгледa кaкo дa ке пaпсa секoј мoмент,нo пaк ке имa трипл-дaбле сo +30 пoени.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom