dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.498
- Поени од реакции
- 85.564
1. За Спејси чисто сумњам. Луи ваљда во комичните кругови ќе се врати, тешко нешто повеќе од тоа што беше да биде.Прашања:
1.Дали некогаш Луи и Кевин Спејси ќе успеат да се вратат на голема врата,да газат како тоа што го правеа претходно или им ставија црн печат за навека?
2.Каква е поврзаноста помеѓу Чарлс Менсон и најновиот филм на Тарантино бидејќи првично за неговиот филм дознав како јас претпоставувам и вие е кога се спомна за озогласениот убиец?
Од трејлерот неможе да се констатира поврзаност или нека си дише филмот ќе дое време коа треба?
3.Како се доближува времето за Авенџерс Ендгаме има нешо шо ме скокотка,а тоа е само да не го потрошија сиот материјал за инфинти па сеа да останат со куси гаќи,ми иди на мрачна атмосфера,некоја дистопија налик Sin City,Blade Runner,Dark city ама што знам па јас и онака сум голтар....
2. Е ајде де?
Тарантино е ова, најверојатно ќе биде алтернативна историја и ова како Inglorious Basterds, ама нели, не знаеме дур не го изгледаме филмот. Според трејлерот не верувам тоа да биде главниот плот, само ќе биде дел од причата3. Ех, не верувам Енд Гејм да биде мрачен, ипак Марвел/Дизни филм е. Имаат планови они не сумњам, особено што ете помалце ликови логично е да имаат подобра приказна.