Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.264
- Поени од реакции
- 91.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да не го заборавиме Joker. Имам претчувство дека Хоакин Финикс (како и секогаш) ќе растури и, се надевам, конечно ќе мавне Оскар. Човекот особено брилијира кога игра девијантни ликови. И рибутот на Dune вреди да се чека, макар до 2020.Годинава значи само два добри филма ќе има The Irishman и Once upon a time in Hollywood

Да не го заборавиме Joker. Имам претчувство дека Хоакин Финикс (како и секогаш) ќе растури и, се надевам, конечно ќе мавне Оскар. Човекот особено брилијира кога игра девијантни ликови. И рибутот на Dune вреди да се чека, макар до 2020.
Шо знам... јас вакво високо очекување имав за Веном. Ене веќе 4 недели ми стои на пауза на 15та минута, не знам дали да го форматирам компјутерот или да го носам на сервис.![]()
1. За Спејси чисто сумњам. Луи ваљда во комичните кругови ќе се врати, тешко нешто повеќе од тоа што беше да биде.Прашања:
1.Дали некогаш Луи и Кевин Спејси ќе успеат да се вратат на голема врата,да газат како тоа што го правеа претходно или им ставија црн печат за навека?
2.Каква е поврзаноста помеѓу Чарлс Менсон и најновиот филм на Тарантино бидејќи првично за неговиот филм дознав како јас претпоставувам и вие е кога се спомна за озогласениот убиец?
Од трејлерот неможе да се констатира поврзаност или нека си дише филмот ќе дое време коа треба?
3.Како се доближува времето за Авенџерс Ендгаме има нешо шо ме скокотка,а тоа е само да не го потрошија сиот материјал за инфинти па сеа да останат со куси гаќи,ми иди на мрачна атмосфера,некоја дистопија налик Sin City,Blade Runner,Dark city ама што знам па јас и онака сум голтар....
Тарантино е ова, најверојатно ќе биде алтернативна историја и ова како Inglorious Basterds, ама нели, не знаеме дур не го изгледаме филмот. Според трејлерот не верувам тоа да биде главниот плот, само ќе биде дел од причатаПрашања:
1.Дали некогаш Луи и Кевин Спејси ќе успеат да се вратат на голема врата,да газат како тоа што го правеа претходно или им ставија црн печат за навека?
2.Каква е поврзаноста помеѓу Чарлс Менсон и најновиот филм на Тарантино бидејќи првично за неговиот филм дознав како јас претпоставувам и вие е кога се спомна за озогласениот убиец?
Од трејлерот неможе да се констатира поврзаност или нека си дише филмот ќе дое време коа треба?
3.Како се доближува времето за Авенџерс Ендгаме има нешо шо ме скокотка,а тоа е само да не го потрошија сиот материјал за инфинти па сеа да останат со куси гаќи,ми иди на мрачна атмосфера,некоја дистопија налик Sin City,Blade Runner,Dark city ама што знам па јас и онака сум голтар....
Прашања:
3.Како се доближува времето за Авенџерс Ендгаме има нешо шо ме скокотка,а тоа е само да не го потрошија сиот материјал за инфинти па сеа да останат со куси гаќи,ми иди на мрачна атмосфера,некоја дистопија налик Sin City,Blade Runner,Dark city ама што знам па јас и онака сум голтар....[DOUBLEPOST=1553559991][/DOUBLEPOST]
Со сета почит,
Но да имаш било какви очекувања за Веном......
Не дека сеа сум го изгледал па сеа се правам smarty pants,туку нема што да се бара во тој филм ни очекување,нит хумор,нит акција,нит нешто вредно за спомнување,очајот го добиваш во голема форма....
1. За Спејси чисто сумњам. Луи ваљда во комичните кругови ќе се врати, тешко нешто повеќе од тоа што беше да биде.
2. Е ајде де?Тарантино е ова, најверојатно ќе биде алтернативна историја и ова како Inglorious Basterds, ама нели, не знаеме дур не го изгледаме филмот. Според трејлерот не верувам тоа да биде главниот плот, само ќе биде дел од причата
3. Ех, не верувам Енд Гејм да биде мрачен, ипак Марвел/Дизни филм е. Имаат планови они не сумњам, особено што ете помалце ликови логично е да имаат подобра приказна.
1. Тешка работа. Веројатно и на двајцата кариерите им се веќе уништени, посебно на Спејси...
2. Марго Роби ја глуми најпознатата жртва на Менсон. Така да ќе има сигурно поврзаност. Менсон го има за секунда во трејлерот, веројатно си го забележал. А дали Тарантино ќе се води од фактите или ќе ја измени пак историјата ќе видиме.
3. Па ова не е лошо. Нека биде во помрачен тон. Само искрено не верувам Марвел да оди во тој правец. Може ќе има таква атмосфера на почетокот на филмот ама после сигурен сум дека пак ќе гледаме шаренило.