Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ф

Флеш

Гостин
Оваа банка се „најголеми педери“ во Македонија што постојат .....Те одбиваат зошто причина било, не сум земал кредитна картичка од кај нив .....Копитава те условуваат да земеш кредитна картичка и да плаќаш за тоа картичката(не знам што е правилен збор,месечен надоместок за картичката што ќе ти ја дадат),па да ти го одобрат кредитот . Ми го одбиваат кредитот,со причина,немам кредитна картичка кај нив,ги прашуваш а како може одобрување без да земам картичка,они упорно,услов да земеш картичка и да ја држиш една година најмалку .....КРЕТЕНИ !!! Гадно сум бесен !!! Те условуваат уште ....Па затоа ќе губат клиенти и ќе одат у Нлб и Комерцијална Банка ..... Јас сум веќе у Нлб со плата и картичка,не ми треба уште една ...Ти ибам Стопанска,одобри ми,напрај траен или до 15ти ќе ти исплаќам рачно .....

Ривју/Коментар/Препорака
1/5 ѕвезди - ТЕШКИ КРЕТЕНИ,НЕВР СТОПАНСКА АГЕЈН ....


 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.137
Поени од реакции
107.439
Сосема случајно станавме во 8 часот во саботата со девојка ми, онака спонтано двајцата се разбудивме во исто време. Отварам прозор и гледам дека времето е топ, викам ај да идеме утрински накај парк, пошо на 3 минути пешки ни е, таман да поуживаме во мирот. Натегнавме тренерки, си земавме кафенце за носење, седнавме во новиот дел на паркот на една клупа и саат и пол си уживавме во мирот и тишината. Само се слушаше пискањето на птиците и поттрчнувањето на некое куче, ништо повеќе. За ништо не би го менувал ова чувство, кога си сам со природата и оставен си да ги впиваш нејзините сокови.

И во неделата имавме на ум да одиме накај парк утрото, не толку рано али сепак да одиме, но овој пат не сами туку со другари. Станавме се тоа океј, и околу 10 и нешто требаше да тргнеме, ама јас прво до продавница требаше да одам и што да видам, колона на коли по Илинденска од зоолошка до Аеродром, можда и даље, за влез во Зоолошка редица долж цела Рузвелтова.... :D Доаѓам во стан и викам ајде одма откажувајте и парк и све, не планирам да барам 2 саати клупа за да седнам и да гледам инстаграм шминкери и шминкерки што искочиле у парк со штикли 20ка, шминка како да одат на две свадби едно по друго и некои ванаби фраери што облекле цеФка фармерка, станале пола саат порано за да се гелосаат и средат пошо ако им штрчи не дај Боже некое влакно може и минус да им пишат.

Мала земја сме, ама имаме премногу убавини во кои не знаеме да уживаме и правилно да ги искористиме. Дојде време кога побитно е како си облечен кога одиш да трчаш или да прошеташ во парк отколку на свадба. (така иде зборот) Имам пар познаници за кои е срамно да влезеш со тренерки во продавница или не дај Боже во автобус, што ќе речеле луѓето... :pos: Јас што цел живот се возам во автобус со тренерки, нарочито додека тренирав кошарка, кој знае што си мислат луѓето за мене, најчуден лик на светот, како ли само смеел тренерки во автобус да носи. :D
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Што дознав викендов ејјјјјј, поп не сакал да го изврши ритуалот на погребување на едно од децата кои загинаа во трагедијата кај Ласкарци зошто неговите немале пари :pos: Карцином на бели дробови да ве снајде е најблаго нешто што може да ви се случи од сето тоа што ви го посакувам, сиромашни луѓе на таква трагедија ќе ограбувате и уште па ќе им изигравате Курнас Атанас :boksix::pistoldz::pov:пари да купуваат паркинзи за згради и мерцедеси имаат ама не можат еден ритуал со 3 реченици што го поминуваат да го извршат, багра лоповска.
 

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.244
Поени од реакции
8.315
‪Од денешна перспектива кога ќе набљудуваш ретроспективно, Груевски згреши само за една работа, кога тврдеше дека договорот за ПЈРМ е најштетно нешто што ни се случило.



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ф

Флеш

Гостин
Кој гледал Задруга,кој ги знае семејство Куличи,бетер комедија се од Монти Пајтон и наш К-15 ....Да фатиш смеење по цел ден ..... Дрвееенце,не ми е доброоо ....:LOL::pos::ROFLMAO::D:)



:facepalm:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Имам клиент странска фирма што се занимаваат со продажба во три држави меѓу кои на нивна огромна жалост е и нашата. Како и секоја фирма која припаѓа во 2019 а не 1960 година, си имаат ФБ, Инстаграм, њуслетери по мејл и Вајбер и се пропратно, само што им се јавил еден проблем. Проблемот е што народов што вирее во оваа земја треба да полага испит за да користи интернет и да биде родител ама затоа што не полага, на Интернет се однесува како битијата во документарцине на National Geographic каде што прават реконструкции на однесувањето на луѓето пред Христа.
Ми покажуваат прееска скриншотови, пуштиле промоција за Хрватска со цена во хрватски куни, да речеме ова и ова месецов промо 2,700 куни. Арно ама Македонци ја начекале промоцијата и добиле вкупно 47 пораки во инбокс со содржина налик оваа:

- CENA
- CENA???????
- CENA KAZETE VE MOLAM
- Stvarnoli ovae 2700den pisi pozz
- Kajsi cena pozz
- Neliste vie Vizbegovo sto barate Zagreb sega????????

Се молам Лидл да не отворат кај нас, ќе погледне клип некој што не треба, ќе земе нуклеарка ќе ни фрли.:semolam:
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Ќе пишев нешто негативно Кајгано,ама постовиве пред мојов пост... :lolzz::popce::oeoeoe::pos:
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
D.... nie metro i pola maka macime,ama i onie dva i kusur da gi zalis.
Preeska vo eden trgovski mi se pripiska i aj tamu ima si velam,se moderno i go najdov KUL mesto da poslteles sofra i da rucas,
ama mene mi se brza i odma kaj toa piskalnicite na stoenje,abe mame vi...jas na prsti se podigam i cevceto ugore kako fontana i pak macno-nedostiga ama aj bidna,
a od utre si znam pozadi prvoto zbunce e za nas takva rabota sto sme metro i pola.
Ama kako sto rekov pa i dolgive maka macat nekade,preeska vo liftot koj e verojatno dva i deset,eden decko stoj vnatre a glavata ja navalil pod 90 stepeni prema teloto.
Ic nejkam da mislam kako mu e tek togas na deckovo vo onie kitajski avtobusi i na prizemje i na sprat,verojatno so glavata pod miska.
 
Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
ДК,

Следи возбудлив период од мојов живот. Изминатата година ми помина во депресии, осаменост и црни мисли, но сега се е подобро во однос со мојот статус. Следува возбудливо време кое што бара одговорност, и заозбиленост. Следува период кој ќе ме изгради како личност.

И сум премногу возбуден затоа што не ме "удри во глава" , се до сега. Моментално имам морници, ми се повраќа кога ќе помислам, но со душа го чекам моментот.

Последнава година ми беше тотален ролеркостер. Од депресии, осаменост до наоѓање друштво, повторно среќа во животот.


Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Нема подобро од ова,никој подобро не објаснил ѓубраџија како појава на светот.Толкава врева,бес,немарност,гнев.Ако некој ѓубраџија во моментов го чита ова го замолувам во иднина да не биде дел од видеово (y) .


 

Kajgana Shop

На врв Bottom