Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Кога ќе се изгуби од тимов ова гомново од играч Бонучи, крв да сере, ќе примевме гол на крај

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Манџукиќ еден дуел не доби, ептен е бескорисен. Голот може да го примиме во секој момент играме со многу висок интензитет.

Претежок е мечов, ќе ни треба многу среќа во второто.
Манџукич игра повреден и сега на крајот го прскаја со спреј и се жалеше дека неможи да издржи долго, клучен ние во одбрана.

Дали некој забележа како Џан игра по повлечено а со тоаа Спинаѕола и Кансело бомбрдираат напред.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Кога ќе се изгуби од тимов ова гомново од играч Бонучи, крв да сере, ќе примевме гол на крај

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ептен сме на ура. Се изморија многу физички во првото. Со нигерот сум на иста линија, мислам дека Дибала треба да го замени Манџукиќ.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Како и да заврши вака треба да се игра отворено, топка не фати Атлетико. Голот мислам дека беше чист, прв дојде Роналдо до топката од Облак али нејсе. Манџукич ништо не покажа, нека влезе Дибала па шта буде нека буде.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
АКО ги поминиме освојваме а имаме квалитет да ги поминиме не знат кај терат. Жално е што го изгубивме првиот натпревар...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
АКО ги поминиме освојваме а имаме квалитет да ги поминиме не знат кај терат. Жално е што го изгубивме првиот натпревар...
Се некако мислам дека ќе залета некој метак и дека ќе се случи нешто ко во Мадрид со Реал, едноставно сме таков тим што секогаш ни фали малце за големи работи во Европа и се некој малери не следат, ајде белким вечерва и среќата и Господ ќе се на наша страна:angel:.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
РОНАЛДООООО[DOUBLEPOST=1552424983][/DOUBLEPOST]Да не сте застанеле матер ви ебав[DOUBLEPOST=1552426174][/DOUBLEPOST]Берна, Дибала, Манџукич, Роналдо

Мадиња бстуле, осеќам Кин ќе влези.

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Алегри :cuc::cuc::cuc:

Мадиња вадење бравос

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ви кажав оти сум оптимист и ете ја свртевме , првпат во историјата се вративме од 0-2, немам зборови овој клуб ќе не умре предвреме од нервози али вечерва славење, повлекувам некој работи што ги кажав за Алегри али мора постојано вака да игра, тоа како во Мадрид не смее да се повтори, Спинацола ако продолжи вака не ни треба нов бек, браво за сите а посебно за Роналдо, што би рекол Калински голем мајстор на фудбалската игра :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
:vozbud::vozbud::vozbud:

Алегриво која најмалку очекуваш изненадува,ама реално и која тактика му остана?мораше Јуве да напаѓа до крај немаше друга опција.

Нешто што ме изненади е што и на 2-0 не се повлековме и продолживме да напаѓаме,ја научи лекцијата од Мадрид кога се повлековме по 3-0 водство. Мора ваков пристап да имаме и при 0-0 не само кога губиме и бркаме резултат.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Шеќер добив ми се чини до 95та минута у пичку матер, вака треба да играат секоја утакмиац у ЛШ бе до крај. Нејсе, Бернардески, Роналдо, Спинацола,бабуши значи алал да им е.

Kajgana Shop

На врв Bottom