Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ја пишав онака патриотски Јуве пролаз, па што сака нека биде маме им ебам[DOUBLEPOST=1552322240][/DOUBLEPOST]П.С. Зизу у Смреал Задрид... или остануваме со Алегри, или го враќаме Перикле. Пеп Сладоледџијата кажа дека не доаѓа
Sto kvota e da ideme dalje

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ја пишав онака патриотски Јуве пролаз, па што сака нека биде маме им ебам[DOUBLEPOST=1552322240][/DOUBLEPOST]П.С. Зизу у Смреал Задрид... или остануваме со Алегри, или го враќаме Перикле. Пеп Сладоледџијата кажа дека не доаѓа
Moжно е Дешамп да дојде, мене голема желба ми беше Зидан да стане тренер на Јуве ама изгледа ќе се враќа во Мадрид. Перикле не верувам да дојде после се што се издеси, може само да нагаѓаме и толку, не се прашуваме за ништо :D, верувам триото Ањели, Паратичи и Недвед добро знае што прави.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
A za drugive sigurno 1.30 .... nisto, cist e atletico za site pari + uste edna za dubl i tovaram sve
Каков навивач си ти бе страчатело, разочарење ..... Подобро дај ги парите на Џонтра за да напише дека Атлетико е сигурен патник у тема ЛШ :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Каков навивач си ти бе страчатело, разочарење ..... Подобро дај ги парите на Џонтра за да напише дека Атлетико е сигурен патник у тема ЛШ :D
Шо го е*ам, намерно не кажува така зш нејќе Јуве да иде даље...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.644
Зизу официјално во Реал до 2022, пиши пропало :). Ај барем не сме ко Интерашите, они уште се надеваат дека Чоло Лацијалот ќе дошол кај нив, па имал дури и специјална клаузула во договорот во случај ако Интер го барал :icon_lol: (ок интераши не се тригајте, шала е)

За вечер не очекувам многу, знам дека ја пишав у кладилна пролаз за Јуве, али вака ич немам верба во тимов дека ќе ја врти. Милион проценти примаме гол, и потоа ќе следи пад на мотивација, и мирно ќе го привршиме натпреварот. Овој тим под палка на Алегри оваа сезона во ништо не ме убеди дека е напреднат некако, иако го имаме Роналдо во тимот. Нека не не залажува табелата во Серија А, нејзе може да ја освоиме и со втор тим, и дава погрешна слика за тоа колку се можностите на тимот. Затоа летово треба да се донесат сериозни засилувања во средината и одбраната, и мора озбилно да се размисли дали и понатаму ќе тераме со Алегриво.

Ај да видиме вечер како ќе одиграме :)

Член од
1 април 2018
Мислења
2.125
Поени од реакции
4.132
Zidan ni izbega, Gvardiola nov dogovor i sega ostanuva samo Conte, a so nego pak ke igrame vakov anti fudbal..

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Лошо е што Коста се повредил вчера, што се случи со човеков сезонава незнам, триста глупости направи , повреди нон стоп, на крај на сезона најверојатно си заминува и он. Е сега во оваа формација што ја најавуваат 4-3-3 немаме играч што ќе знае да направи дриблинг и да ја поремети одбраната на Атлетико, Бернардески цела сезона ја игра очајно. Се надевав во Коста ама бидна што бидна. Роналдо си е Роналдо ама не е веќе тој играч што може да предрибла комотно некој и да даде гол, Манџукич е исто доста статичен вклучувајќи го овде и средниот ред од кој ниеден играч не е брз незнам како ќе се носиме со одбраната на Атлетико. За да победиш ваков тим ти требаат брзи крила со дриблинзи и шутеви да се пробија,т вака не гледам како. Единствено како во Мадрид да ни појде па после центаршутеви да дадеме голови :D. Битно да излезат да играат фудбал па што биде нека биде, ако излезат како во Мадрид ги гасам одма :D.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Спинаѕола :vozbud:ѕвер[DOUBLEPOST=1552422613][/DOUBLEPOST]Немој да застанеле ќе ги ебам в газ сите.[DOUBLEPOST=1552423693][/DOUBLEPOST]Ако играме и второто вака ги добиваме. Оти не играја вака првата в газ да ги ебам.

Здрав Пјанич е многу битен играч во тимов.

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Манџукиќ еден дуел не доби, ептен е бескорисен. Голот може да го примиме во секој момент играме со многу висок интензитет.

Претежок е мечов, ќе ни треба многу среќа во второто.

Kajgana Shop

На врв Bottom