Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку иронично, ултрас ми кажува дека генерализирам.
Вас еден судија ќе ве заебе (барем тоа вие го мислите) и одма пцуете по цела федерација, па уефа, па држава...
Да не зборам за генерализирање на национална/религиозна основа. Таму сте најјаки...
Прво не се претставувам како ултрас, а друго очигледно неможеш да сфатиш или па несакаш

Значи каква среќа имаме, Марсијал, Ерера и Матич сите магично се опоравија за утакмицава и Баји да не го заборавам...
Бем ти к'смет

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Значи каква среќа имаме, Марсијал, Ерера и Матич сите магично се опоравија за утакмицава и Баји да не го заборавам...
Бем ти к'смет

За Марсијал се знаеше дека ќе игра, Матиќ да, магично се опорави, требаше цел месец да го нема. Барем Лингард е аут :D

За претходниот муабет, индивидуално е за секој фан/навивач. Има такви што секој викенд одат по натпревари, а воопшто не се информирани за тимот. Од тие што одат на натпревари има и такви кои мислат дека се над тие што не се во можност да одат, и дека само нивното мислење е валидно, а има и доста кои ги почитуваат сите. И кај нас нормално дека си има и полабави фанови кои го пратат тимот затоа што победува, а кога ќе дојде потежок период воопшто не им е гајле.
Секој за себе си знае колку му значи и колку го сака клубот и не може никој да ми каже дека моето мислење не е вредно и дека не знам што значи да го сакам клубот само затоа што тој се родил таму и има можност да оди на натпревари секоја недела, а јас не.

И нека не ви продава @ManUtdChampions приказни, тој во тежок период за клубот не знаеше ни на која позиција завршиле пред две сезони, а и одма си најде втор клуб :D

За Марсијал се знаеше дека ќе игра, Матиќ да, магично се опорави, требаше цел месец да го нема. Барем Лингард е аут :D
Ќути барем тој на нас кариера напрај, едини играч од Јунајтед што не можам да го смислам, уствари и Ерера е гнасно копиле :D

Ќути барем тој на нас кариера напрај, едини играч од Јунајтед што не можам да го смислам, уствари и Ерера е гнасно копиле :D

U17FLGG.jpg

Klopp on noon KO: "I wasn't used to it before but that's gone. We don't have those issues any more. We need atmosphere at 12 o'clock. If you have a ticket go to bed at 10pm Saturday night and don't drink!"

:pos:

Генерално сега сите клубови се мафија и перална за пари! Тргни од Хоризонт Турново, Вардар и Силекс, преку Звезда, Партизан, Динамо па заврши со Реал, Барса, Јунајтед....
А тоа кој има право да биде и да се чувствува дел од клубот, мислам дека е јасна работа дека секој го има тоа право! Разликата е само што енглезот(или индиецот таму) дава 50 фунти месечно и го плука комшијата под него, јас му давам 4-5 евра на Спотр Клуб, си се дерам по дома и ја вадам од памет мојата фамилија;)

Томкинс некни со газот го чуваше Лукаку хахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom