Ф
Флеш
Гостин
Две различни јаки дебати на разни канали,одат сеа у момент .....

Чепреганов или Даре вс Палчо ....ШО ДА ГЛЕДАМ .......

Чепреганов или Даре вс Палчо ....ШО ДА ГЛЕДАМ .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кога ќе ми текни како северџаниве се палеа на трите грации,
Edno opshesvo za site!Како е можно ниту еден од ДУИ да не се обвини и осуди?
Исто беше и со прошлата власт, кога ги ослободија од воени злосторства, кои се далеку поголеми зла од било какво крадење. Едноставно, тие се бели мечки, заштитени при било која власт. Најверојатно тоа е индиректен диктат и од ЕУ/САД.Како е можно ниту еден од ДУИ да не се обвини и осуди?
Според тебе која е причината што не си лежат криминалците од дпмне?Толку беше со СЈО.А и со бомбите,ги деактивираа,било поминало.А кога ќе ми текни како северџаниве се палеа на трите грации,демек ево кај да е правдата ќе блесни во вукојебинава.Се шо им остана на северџаните се железните опинци.
Повеќе си мислам дека повеќе ќе им служат како такви, нечисти и криминалци, подобро ќе ги контролираат, полесно се пазарува со нив.Исто беше и со прошлата власт, кога ги ослободија од воени злосторства, кои се далеку поголеми зла од било какво крадење. Едноставно, тие се бели мечки, заштитени при било која власт. Најверојатно тоа е индиректен диктат и од ЕУ/САД.
Постојат и кај Албанците одредени кругови кои ова го гледаат и се бунат, ама исто така или добиваат закани како Арсим Зеколи, или како други критичари (Мухамед Зекири) си нашле закрила.
Едно општество за сите ќе беше ако ќе затворија некој криминалец албанец.Edno opshesvo za site!
Така е. Ако не освоеа ниту еден пратеник, не верувам дека ќе составеа влада. А ДУИ зошто не коалицираше со победникот? Нели тие тоа го бараа. Жестоко.[DOUBLEPOST=1551900489][/DOUBLEPOST]Bas me interesira kako ke napravea mnozinstvo ako ne dobieja nad primer 20 pratenici. Ke izmisleja uste 30. Fakt e deka na poslednite izbori SDSM dobi 49 pratenici...
Тие се невини. Бегаат од криминал како ѓавол од крст.Како е можно ниту еден од ДУИ да не се обвини и осуди?
ете јас ќе ти кажам зошто не коалицираа со ДПМНЕ. Заради што им се може.... Ако не поднеси тужба во Стразбур... Завршена приказна е тоа пред 2 години...Така е. Ако не освоеа ниту еден пратеник, не верувам дека ќе составеа влада. А ДУИ зошто не коалицираше со победникот? Нели тие тоа го бараа. Жестоко.
Потсети ме за кои дела мислиш? Не се сеќавам дека има обвиненија за криминал.[DOUBLEPOST=1551901397][/DOUBLEPOST]Според тебе која е причината што не си лежат криминалците од дпмне?
Го вртиш муабетот. Велам дека друг некој замислил што ќе биде. И што да реализира.ете јас ќе ти кажам зошто не коалицираа со ДПМНЕ. Заради што им се може.... Ако не поднеси тужба во Стразбур... Завршена приказна е тоа пред 2 години...
Зошто ја навредувате кутрата овца?? Што Ви згрешила??Северxhаните...
Ако по некоја случајност ова чудо стане претседател на државата, Иванов ќе ни изгледа како професор по квантна физика во според со неа.
требаше да гласаат за ГруевскиBas me interesira kako ke napravea mnozinstvo ako ne dobieja nad primer 20 pratenici. Ke izmisleja uste 30. Fakt e deka na poslednite izbori SDSM dobi 49 pratenici i pokraj toa sto samo teski ama stvarno teski idioti so teska mentalna poprecenost ne mozeja da vidat sto ke sleduva potoa. E sega ako stvarno ima tolkav broj na retardirani vo republikata so pravo na glas ili gragjanite i pokraj se se odlucile deka toa e podobra opcija kazuva samo deka nie ne sme kadarni da imame drzava. I so pravo ni ja odzedoja. Sega imame teritorija i toa onaka kolku da se reci.
Ако по некоја случајност ова чудо стане претседател на државата, Иванов ќе ни изгледа како професор по квантна физика во според со неа.