FA & Capital One Cup

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@ob1 Карагер рече дека и на Рашфорд позајмица во Борнмаут добро би му дошла, му се збраа бисери периодов. Интересни се со Гери поради заебанциите што ги прават ама ни двајцата не ми делуваат како да имаат штоф за менаџери.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
@ob1 Карагер рече дека и на Рашфорд позајмица во Борнмаут добро би му дошла, му се збраа бисери периодов. Интересни се со Гери поради заебанциите што ги прават ама ни двајцата не ми делуваат како да имаат штоф за менаџери.
Гери барем е стварно добар пандит,овој другиов и како фудбалер и сега како т.н. експерт е кловн.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.808
У негова одбрана, а не ми се верува дека бранам екс играч на пул, си призна дека згрешил и за Рашфорд и за Погба, што е за почит, наместо да почне со бекпедлинг.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ај пошо се праиш многу паметен, Невил никогаш не ни бил сметан за некаков кандидат за менаџер, а за Гигс имаше муабети затоа што едно време беше и асистент и на неколку утакмици менаџер. Ама нели полесно е да пишеш досетка одколку да размислиш пред да ја пишеш. Плус тоа што не си ги спомуваш Карагер и Стиви Џи, ама нема везе.
Прво, можеш да се тешиш дека не зборел голем дел од фан базата за стаорецот кога отиде во Валенсија како респектабилен клуб да биде тренер.
Второ, Карагер никад не бил тренер ни во младински категории, никој пат не сум прочитал ни најбош муабет од навивачи на Пул дека треба да е тренер.
Трето, Џерард од пред 2 години прв пат седна на клупа на некоја екипа, прво во академијата па од годинава во Ренџерс. Во тој период менаџер на Ливерпул е Клоп, и прилично сум сигурен дека имало ретки ''what if" пишувања од фанови кога ќе набие искуство и за повеќе години да се врати назад, само што не сега, дека никој при здрав разум не го кажувал ова додека е Клоп тука.
Четврто, ситуацијата во Јунајтед беше таква во тој период, криза со тренерски имиња после стариот, се бараше спасител во секого, не беше стабилна менаџерската позиција и нормално дека фановите ќе си ''прават филмови'' со вакви коментари за Невил,Гигс,Трајко, Петко. Не гледам што е тука толку страшно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Силва треба црвен да јаде за намерниов лакт.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се гледа дека Хадсон Одои го има фудбалското во него ама кај закоравени старци како Сари тоа не проаѓа.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Заслужуваат денес да го јадат Сити, зошто се исплашија да ја нападнат најслабата одбрана во ПЛ.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хахахахахаа каков лик, многу сакам 100 пенали да одбрани сеа жими се' хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom