Пред да коментирате и прашувате, потребно е да исчитате многу страници од темава. Таму ќе си ги најдете сите ваши одговориkolku se brokerskite provizii? koi brokeri imaat najniski provizii i koi se koristeni najvise? fala
Пред да коментирате и прашувате, потребно е да исчитате многу страници од темава. Таму ќе си ги најдете сите ваши одговориkolku se brokerskite provizii? koi brokeri imaat najniski provizii i koi se koristeni najvise? fala
Од она што избарав само ова https://broker.nlb.mk/eTrader го најдов, но не ми ми изгледа едноставно. Има некое др. или андроид апп?Можеш да праќаш налози онлајн кон брокерот но тргувањето го вршат брокери.
Ако не мислиш барем еден етрејдер да научиш а треба тон други работи да се знаат, треба малку повеќе воља и трпение и загревање столче инаку се сведува се на спортска.Од она што избарав само ова https://broker.nlb.mk/eTrader го најдов, но не ми ми изгледа едноставно. Има некое др. или андроид апп?
Провизијата во Илирика е 1,7% вклучувајки ја и провизијата за ЦДХВ. Кај другите не знам точно колку е но горе-долу тука е некаде.kolku se brokerskite provizii? koi brokeri imaat najniski provizii i koi se koristeni najvise? fala
Еј колега, те молам немој со 1,7% провизија, освен ако не си дојден овде за да ја промовираш ИЛИРИКА (што воопшто не ми е логично).Провизијата во Илирика е 1,7% вклучувајки ја и провизијата за ЦДХВ. Кај другите не знам точно колку е но горе-долу тука е некаде.
Не промовирам никого. Споделувам она штп го знам.Еј колега, те молам немој со 1,7% провизија, освен ако не си дојден овде за да ја промовираш ИЛИРИКА (што воопшто не ми е логично).
Од искуство, НЛБ и СТБ брокер имаат вкупна 1,2%, Еурохаус имаат 0,8%, а од пишувањата пред некое време дел од членовите тука информираа дека КМБ брокер е далеку најдобра со провизии за тргување на берза.
Па ова во никој случај не би можело да биде ПРОМОЦИЈА.Еј колега, те молам немој со 1,7% провизија, освен ако не си дојден овде за да ја промовираш ИЛИРИКА (што воопшто не ми е логично).
Од искуство, НЛБ и СТБ брокер имаат вкупна 1,2%, Еурохаус имаат 0,8%, а од пишувањата пред некое време дел од членовите тука информираа дека КМБ брокер е далеку најдобра со провизии за тргување на берза.
Пааа, задоволни ќе бидеме со добивка од 50 евра од акција. Све над тоа е екстра.Nikoj ne dade prognoza za NLB rezultatite, a popladne kje gi objavat...
Moja prognoza neto dobivka 2,4 M denariNikoj ne dade prognoza za NLB rezultatite, a popladne kje gi objavat...
Sparkasse broker, startna e 0.8% (a proviziite na CDH i Berza se bashka 0.1 %/0.2%) vo zavisno e od ostvareniot promet so progresija se namaluva ja aktivno trguvav i stignav do 0.5zdravo, koi brokeri gi koristite? i koja e provizijata gore/dolu?
blagodaram
kolku se brokerskite provizii? koi brokeri imaat najniski provizii i koi se koristeni najvise? fala