НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Греота е Харден да земи МВП

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
А кој треба?Ај ќе му ја дадеме на некој друг по 30+ просек што вади и тимот од 15то место го донесе на плеј оф место.
Значи не знам како е можно сите одлучи/постови да ви се со срцето наместо со мозокот.
И јас не го сакав/не го сакам Џејмс и го хејтав до пред 3 години оти имаше некои си аргументи.Ама не можам сеа да го хејтам и оспорувам квалитетот кога го подобри и шутот и се понаша по лидерски во клучни моменти споредено со порано.

Malce sudiska pomosh za Lakers vchera so Houston, vo poslednite nekolku minuti trojka na Lebron kaj shto beshe ochigledno deka gazeshe na linija, mu ja priznaa kako 3 poena. I drugata situacija, shut na Caldwel Pope za 3ka shto duri i preku telefon highlights gledanje se primetuva deka e posle 24 sekundi.

Malce sudiska pomosh za Lakers vchera so Houston, vo poslednite nekolku minuti trojka na Lebron kaj shto beshe ochigledno deka gazeshe na linija, mu ja priznaa kako 3 poena. I drugata situacija, shut na Caldwel Pope za 3ka shto duri i preku telefon highlights gledanje se primetuva deka e posle 24 sekundi.
Ја поништија тројката на Калдвел.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

И тројката ја поништија а и на Леброн 3ката што тука ја пиша ја рачунаа 2 поени. Од 76-75 за Лејкерс вратија на 75-72 за Хјустон на тајм-аутот.

Aaa pa neznav, jas extended highlights gleav i ne primetiv toa, vikam aj malce da gi napalam u NBA temata :D

Харден е грд но сепак корисен, овај најкорисен, така да ако земе МВП на сезона ќе биде сосема заслужено.

Бај д веј, сеуште го мразам. Толку многу што кога мојот омилен рецензент на патики NightWing од WearTesters.com прави рецензија на патиките од Харден јас не кликам на линкот.

Џорџ е еден од оние играчи што во Америка ги нарекуваат Pure scorer, ликот може од секоја ебана позиција да погоди и да даде кош, дали е искачање од блок, дали ќе направи кат и ќе положи/закуца, дали ќе даде од салто кош, сеедно, типот е баш лудница од играч. Неверојатно е во каков играч се трансформираше сезонава, нормално голема улога игра и самодовербата тука, а според мене и фактот што Вестбрук конечно прифати да биде втор стрелец во екипата и да игра за доброто на истата, иако се уште има од тие неговите дегенизми со форсирање и губење топки безвезно.

Што е до мене ПЏ ми е подобар од Харден како играч целокупно гледано, ама тоа е прашање на вкусови и не ми се влегува во дискусии зашо знам ќе има некој што ќе ме цитира и ќе испозамара како Харден давал 59 коша у просек.

PLayoff LBJ activated, 15 razlika od Pelicans bez Davis. Lakers ispod .500. Svaka cast nema sto, ekipiste

Џорџ е еден од оние играчи што во Америка ги нарекуваат Pure scorer, ликот може од секоја ебана позиција да погоди и да даде кош, дали е искачање од блок, дали ќе направи кат и ќе положи/закуца, дали ќе даде од салто кош, сеедно, типот е баш лудница од играч. Неверојатно е во каков играч се трансформираше сезонава, нормално голема улога игра и самодовербата тука, а според мене и фактот што Вестбрук конечно прифати да биде втор стрелец во екипата и да игра за доброто на истата, иако се уште има од тие неговите дегенизми со форсирање и губење топки безвезно.

Што е до мене ПЏ ми е подобар од Харден како играч целокупно гледано, ама тоа е прашање на вкусови и не ми се влегува во дискусии зашо знам ќе има некој што ќе ме цитира и ќе испозамара како Харден давал 59 коша у просек.

Се слагам со сѐ. Модерно крило што се вклапа во секоја екипа. Плус да додадеме дека е небо-земја разлика од одбраната што ја игра Харден.

Јас уште многу треба да видам од Џорџ пред да го прифатам за леџит суперстар после онај срам што го доживеа лани во плејофот од Џо факинг Инглс кога беше сјебан психички..

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom