- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Сега кога ќе се сетам пред 9 години чекајќи сам автобус во Автокоманда за на кај дома ми застана еден црн џип со Штипски таблички, и ме праша за Кисела Вода на кај да вози , јас чекав бус за да одам во тој правец и му реков дека ако не му е проблем може да одам со него дека ми одговара и тамам да му го покажам патот... Се качив фино лепо, се симнав кај цементара, тој си продолжи на кај К. Вода ...
Замисли колку внимание и споделувања би добил да беше случкава годинава...
Има еден проблем на многу луѓе им фали внимание, преоптеретени се со ФБ и слично па за тоа дојдовме до овој степен... Нешто слично на Бјанка Жижел или како и да беше ( се знаеме ...)
Значи сите овие исчезнувања, самоубиства ги имало и порано ама немало толку многу корисници на социјални мрежи, и админи на страници кои привлекуваат членови на секој можен начин.
Што е најтрагично не дај боже да имаш некој проблем по улица периодов и да ти треба нешто помош (телефон ,или да прашаш за улица, место или уште по трагично да возиш полека или да чекаш некој ќе те направат одма киднапер).
Замисли колку внимание и споделувања би добил да беше случкава годинава...
Има еден проблем на многу луѓе им фали внимание, преоптеретени се со ФБ и слично па за тоа дојдовме до овој степен... Нешто слично на Бјанка Жижел или како и да беше ( се знаеме ...)
Значи сите овие исчезнувања, самоубиства ги имало и порано ама немало толку многу корисници на социјални мрежи, и админи на страници кои привлекуваат членови на секој можен начин.
Што е најтрагично не дај боже да имаш некој проблем по улица периодов и да ти треба нешто помош (телефон ,или да прашаш за улица, место или уште по трагично да возиш полека или да чекаш некој ќе те направат одма киднапер).