Струмица

Знаа ли некој шо ке се праве гимназијата за карневало бе?Уше 20 дена има а оште никој ништо не е кажал:nesum:

Јоккк...кажувале им нешто на прва година оти ќе се само момички и маската ќе била Индијанки такво нешто,ама тва е оште неофицијално.. И лани беше така...

Pa na Centaro se naogja , mestovo e staro samo so ima novo ime:)))) Inace se naogja u Dom na kultura sproti spomenikot Goce Delcev. POVELELELE
Леле го знам местото, беше биртија порано, многу пијаничишта од околината на струмица 'излеваа' таму, се сеќавам еднаш за малку ќе се потепавме: дечкото се нанервира зашто девојка му и нејзината другарка играле со нас а јас и другар ми ништо лошо не мислевме за девојките, баш си беа еблести ама ај....:toe:

Леле го знам местото, беше биртија порано, многу пијаничишта од околината на струмица 'излеваа' таму, се сеќавам еднаш за малку ќе се потепавме: дечкото се нанервира зашто девојка му и нејзината другарка играле со нас а јас и другар ми ништо лошо не мислевме за девојките, баш си беа еблести ама ај....:toe:

Затоа во унгарија човек утепале. Убаво е и шо не сте се тепале. Секакви ги има на тај свет:vozbud::vozbud:

Знаа ли некој шо ке се праве гимназијата за карневало бе?Уше 20 дена има а оште никој ништо не е кажал:nesum:
Еден цртан филм сега не ми текине како се викаше, иначе темата е цртаниот филм дали беше Пинк Пантер или неш друго не се секаам

Има ли некое место тука у ср шо тетовират шо не се трајни тетоважи за цел живот. Да траат околу 1-2-3 месеца?

Има ли некое место тука у ср шо тетовират шо не се трајни тетоважи за цел живот. Да траат околу 1-2-3 месеца?

:pos2::pos2::pos2::pos2:Шо ти текна па саа ке се тетовираш ли??:vozbud:

Би требало да има тама до Б-52 дек шо има едно место за тетовиране!
Провери си пак, Спроти МиМ е, Оска мислам се викаше :salut:

Би требало да има тама до Б-52 дек шо има едно место за тетовиране!
Провери си пак, Спроти МиМ е, Оска мислам се викаше :salut:

оска го викат... ама не знам дали тетовира за 2-3 месеца :S

тај до б-52 тетовира трајно, а не за 2-3 месеца.

... trajno da ti ostane beleg od tetovazata, kako senka ke ti e, izbledeva za 6 meseci i odnovo treba da ti ja boe tetovazata i pak pari daaank :)))))) Ziv prevarant e Dineto

На тиа од кабелнет да им ебам мајката. ИНТЕРНЕТО НЕ ИМ ГО БИВА ЗА ГАЗО ДА СИ ИЗБРИШАМ. УТРЕ ВИ НОСАМ МОДЕМО СО СЕ ЖИЦИ И ЕБАЈТЕ СИ МАЈКАТА, ЌЕ СИ СТАВАМ НОВ ИНТЕРНЕТ.

МРШ ДА ВИ ЕБАМ КУЧИИНТА ГНАСНИ, САМО ЛАЖАТЕ НАРОДО, ДОДЕКА МИ ОКЛУЧИ КАЈГАНА И КАФЕ СЕ НАПИЈАХ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom