Струмица

вика на жента и земах тии шејсте динара за кааве шо и бее и ги изгубих на спортска и се карах уз неја ама земах од дрвта двајсе иљади и шестотини хахахахаххаа

Лазе за кој си ти и нија сма за тебе. хахаха

Струмица рулз :)
Посебно двајцата од клиповите :pos: :pos:

:pos2: :pos: :pos2: :pos2: :pos:

А шо е штосо ус тија шеаве? Тва малце не се разбире на почетоко. :pos2:

И за накрај шо ќе каажте?
- И победа само за Лајзто и негова револуцијаа!!!

Тимче ак знааш да си га напрааш интересна смех ке тее... ама ти трескаш глупости ххахаха(без навреда)...

Иначе вечер Гоко Танески У платинум . Може да се прошетаме.

Тимче ак знааш да си га напрааш интересна смех ке тее... ама ти трескаш глупости ххахаха(без навреда)...

Иначе вечер Гоко Танески У платинум . Може да се прошетаме.

I penzionere li pocnaa da vikat u Platinum? :raz:

Изгубих портофело на едно прометно место кај Дал Фуфо. И знајаах оти со тие шо се разминааме ми го земале. И го терах тама едно 20 мин, не ги знам децата. И ја ти ги идат и викат Дечко твој ли е, викам мој е. Фала ного , дужам частовка и така на тама.

Имало Господ у Струмица и струмичани поштен народ:smir::smir::smir:

У платинум имаше народче џочето таневски оште не беше почнал да пее ама тва нели нема врска со струјата.:pos2::pos2: Иначе нагоре ептен слабо. Само 19 пуна другото празно като фонтанта на центаро.

Изгубих портофело на едно прометно место кај Дал Фуфо. И знајаах оти со тие шо се разминааме ми го земале. И го терах тама едно 20 мин, не ги знам децата. И ја ти ги идат и викат Дечко твој ли е, викам мој е. Фала ного , дужам частовка и така на тама.

Имало Господ у Струмица и струмичани поштен народ:smir::smir::smir:
еј ај саа преку форуме частовка. требаше преги едно чоколадо да купаш на момичката... флевааме и у платинум да те тераме.. и така криза е, глееш дремааме на фак со кучина-скитници :pos2: инче не беше кај дал фуфо, на пато ти беше пред платинум , изгледа там ка си флевал паднал ти е . те познаjах оти си у на Џочето милушо друштвото ( или барем така сум те запамнал ) иначе тешка работа да се најдааме
има среќа вајвечер, ае со акл за друк пат :helou:

Фала фала. Да има како вас таков народ , ке цветаме:smir::smir:

maleeeee u platinum ne se flevase vcera be...a select bese prazno i dosadno TAPAAAA..ak ne drugo videh si profesorite po fizicko od gimnazijata

maleeeee u platinum ne se flevase vcera be...a select bese prazno i dosadno TAPAAAA..ak ne drugo videh si profesorite po fizicko od gimnazijata
Сте отвориле нова меана таму а јас не знам? М? Одма кажувај, кај е и каква е? И така имам причини 100 да дојдам, ми треба повод!:vozbud:

Pa na Centaro se naogja , mestovo e staro samo so ima novo ime:)))) Inace se naogja u Dom na kultura sproti spomenikot Goce Delcev. POVELELELE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom