- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.434
- Поени од реакции
- 114.113
?па веројатно залужувате ондак да плаќате за телевизија 200ден
Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitaj go postot do kraj.
?па веројатно залужувате ондак да плаќате за телевизија 200ден
го прочитав?
Procitaj go postot do kraj.
Во цел регион сите национални телевизии пренесуваат, само кај нас нема...па, ти види...( на) кој е крив а (на) кој прав...го прочитав
и сеа што е крива државата, посочи ми тоа и тоа...
Pa ima li prenos od LS na nasa nacionalna televizija?го прочитав
и сеа што е крива државата, посочи ми тоа и тоа...
немаааPa ima li prenos od LS na nasa nacionalna televizija?
Кога ги договарале ТМ условите при купување на правата во договорот вметнале дека ниедна друга МК програма и оператор несмее да пренесува ЛШ во МК.Не сфаќам. Телеком им има забрането на МРТ да пренесуваат во среда како телевизиите во другите држави?
не сфаќам зашто ги тужат, точно педерски е што ке ја нема едната утакмица секоја среда али сигурно ке го регулираат тоаНе е крива државата, крив е народот што и покрај се плаќаат за Магента.
Т-Мобајл дадени се на суд уште пред почетокот на ЛШ, секој може да ги тужи затоа што ти забрануваат да гледаш нешто што сакаш на кој оператор сакаш, тие ги имаат правата но се понашаат монополски.
Немат право да се однесуваат како монопол. Секој оператор што сака треба да добие можност да си плати и да ја реемитува нивната програма.не сфаќам зашто ги тужат, точно педерски е што ке ја нема едната утакмица секоја среда али сигурно ке го регулираат тоа
за тие права они имаат искеширано дебело и сеа шо сакаш по кабловскиве да ги делат туку така без пари?
За тоа дали се во загуба или не, не коментирам меѓутоа МРТВ сакаше да ги задржи правата за ЛШ. Да пишат утре Вип или Телекабел дека склучиле договор со некоја ТВ куќа и ќе пренесуваат ЛШ, тој што му текнала идејава ќе си ја најде колата со скинати кочници. Телеком во државава си прави што сака, сакајте верувајте, сакајте не.немааа
зашто нема пари да се откупат права