Другар, даде гол и промаши уште два зицера на тацна сервирани, да човекот беше одличен кога дојде ама моментално не е за во тим како Јувентус, за ротација ајде донекаде ќе се издржи ама веќе незнам која по ред текма ја почнува како стартер, ако планира Алегри со него да почнува во Мадрид тешко нам.Рутина некако досаден меч....Кедира е преопасен во шестнаесетникот..
Мислам дека премногу се потценва улогата на Кедира во тимот и тоа аплата е ама ај...против Парма имаше исто 2 стативи ама ај добро..Другар, даде гол и промаши уште два зицера на тацна сервирани, да човекот беше одличен кога дојде ама моментално не е за во тим како Јувентус, за ротација ајде донекаде ќе се издржи ама веќе незнам која по ред текма ја почнува како стартер, ако планира Алегри со него да почнува во Мадрид тешко нам.
Imase 2 stativi i primivme 2 gola radi negovoto nepokrivanje u defanziva..Мислам дека премногу се потценва улогата на Кедира во тимот и тоа аплата е ама ај...против Парма имаше исто 2 стативи ама ај добро..
Кога го ѕвекна Роналдо со топката повратив душа...Шикиреа на апаратима после голот на Кедира.
Ај види ради кој примивме 2 гола жити се и кажи. Улогата на Кедира е во напад не назад да покрива следи убоImase 2 stativi i primivme 2 gola radi negovoto nepokrivanje u defanziva..
Ne e napagjac pa da ima uloga u napad... Sredinata igra i napred i nazad zatoa e sredina... U napad pomaga na napagjacite u defanziva na defanzivcite.. Kur moj sto kedira pomaga na defanzivcite.. ako ne mozes da trcas be bato i ako nemas kondicija izlezi si i ne igraj..Ај види ради кој примивме 2 гола жити се и кажи. Улогата на Кедира е во напад не назад да покрива следи убо
Тотално си грешка ама добро така нека е. Кедира не е истиот од пред 2 сезони ама во напад за играч од среден ред со ОФАНЗИВНИ задачи и airal threat e одличен. Забалежи колку му помага само на Дибала/Берна и колку е опасен во мал простор[DOUBLEPOST=1549840894][/DOUBLEPOST]RANDOM THOUGHTS AND OBSERVATIONSNe e napagjac pa da ima uloga u napad... Sredinata igra i napred i nazad zatoa e sredina... U napad pomaga na napagjacite u defanziva na defanzivcite.. Kur moj sto kedira pomaga na defanzivcite.. ako ne mozes da trcas be bato i ako nemas kondicija izlezi si i ne igraj..
Не за џабе тоа листот што го искинал и фрлил у ресторанот се најде во аналите на сите весници, Заниоло беше нумеро уно таргет..Паратичи синоќа бил во Рим да гледа Рома-Порто.... Заниоло welcome to Juventus![]()