Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако им отиде Азар у Реал, на ниво на Евертон ке бидат.
Најдобрите години ги остави во надеж на шампионски Челзи и во ПЛ и ЛШ, а во тие години беа еднаш шампиони и на пат се трет пат да бидат надвор од топ 4.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Најдобрите години ги остави во надеж на шампионски Челзи и во ПЛ и ЛШ, а во тие години беа еднаш шампиони и на пат се трет пат да бидат надвор од топ 4.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Два пати, Муки и Конте.

Ех, што така, зарем не движи утакмицава?
Ни во одбарана е добар, ни па во напад има некаква улога, Луиз има повеќе пасеви во последна третина од теренот од колку Жоргињо.

Duri sega mu pocinjaat najdobrite godini na azar. Samo da ne si go upropasti prajmot i da ostane u celzi

Лани Челзи изгуби 1-0 на гости против Сити.

Чисто онака за потсетување, Донев беше незадоволен од играта на Челзи лани и го имаше кажано следново:

Ејј, уште не ми се верува. Ти требаат поени за да можеш да фатиш топ 4 и одиш на натпревар, излагаш без никаква намера да победиш, излагаш без напаѓач, и тотално го изолираш најдобриот играч. Никаков притисок немаше од наша страна за одзимање на топката, штом изгубиш топка врати се во 5-4-1 формација и чекај со спуштени гаќи. Измените трагедија, некое 5-6 годишно дете од публика да земеа подобро ќе го менаџираше натпреварот. Па и уште подобро било вака да изгубиш 1-0, наместо да пробаш да нападнеш и да изгубиш со поголема разлика :facepalm:

Јас ќе бев посреќен да изгубат 10-0, ама бар да се потрудат да изиграат нешто. Оноа вчера беше криминал, прв пат во животот ме фати срам гледајќи го Челзи.

Можеби јас сум несреќен од ова што се случува, ама еве, барем имам утеха во тоа што Донев е позадоволен сега него ли што беше минатата сезона.

Не им чинеше Перикле, го бојкотираа и играчите и Роман... а човекот знаеше дека со овој тим понатаму кур ќе свитка.

:kafence:
Со играчи како Мозес им освои ПЛ, играше рамноправно, дури и подобро осмина финале со Барселона, па како награда зедоа да го бојкотираат и да го избркаат, епа еве го резултатот :D

Незгодно да ти стане да гледаш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom