Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 декември 2018
Мислења
541
Поени од реакции
559
Јас да сум сите пари му ги дал на Авалон барем ќе знам ќе има Големи забави и Звучни имина донесено во Македонија

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.425
Ако ромите и турците се споjaт (што и да значи споjaт во таа состоjба) тежко стигнуват 1,5 милиона. Тоа е вистината.
Дали знаеш колку Ерменци има во Нагорно Карабах ?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.722
Поени од реакции
31.812
,,,vo pravo se od toa ministerstvo za kultura,,,duri i pravat dobrini na severnava,,,oti site Makedonski kulturni manifestacii ke ja imaat avtentichnata Makedonska zhichka,,,,a toa veke ke bide problem,,,,zatoa alal neka mu e na ministerot,,,[DOUBLEPOST=1549666706][/DOUBLEPOST]
,,,jas,mislam,,,deka severdzanite ke go jadat,,,nato e delo na gjavolot,,,i utre koga ke se vrati,,,gruevski,,,ke gi proveri statusite na fejsbuk i kajgana,,,koj se borel protiv severdzanija,,,ke go vrabotat,,,vo administracija,,, eve na mene i tebe ke ni dadat,,,rabota,,,da,,,stavame,,,zapirki,,,
,,,ushte eden,,,shto sonuva,,,za rabota,,bez rabota,,,na drzhavna cicka
,,,i PS,,,plagijatot nikogash nema vrednost,,,

Последно уредено:
Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Скандалозно е колку милиони денари се даваа за музички манифестации. Приоритети бе.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.784
Поени од реакции
17.011
абе каков џез, одите слушајте тамо - о шота шота
поскупо е ошота шота, се игра со јатагани или сега со калаши :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1549669406][/DOUBLEPOST]Ќе успее ли Анѓушев да го стартува проектот Чебрен по повеќе од 22 години чекање?

каква будалаштина, само ќе избега рисот од СевернаМакедонија, а браната по мирното разграничување :uzi: ќе им припадне на Косово..

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Северџаниве отидоа на "Фул Љоч".
Веќе не се ни обидуваат/учките не им дозволуваат да глумат дека има нешто македонско, или било што освен љоч, во нив и нивните агенди.

fat

Член од
3 ноември 2014
Мислења
54
Поени од реакции
117
Па сакате соживот или не сакате? Ај на здравје.

Соживот... Ти ибам зборот, секојпат кога ќе го слушнам ми се вртат низ глава шошони со кечиња како прават орељ со рацете.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.465
Поени од реакции
7.791
,,,vo pravo se od toa ministerstvo za kultura,,,duri i pravat dobrini na severnava,,,oti site Makedonski kulturni manifestacii ke ja imaat avtentichnata Makedonska zhichka,,,,a toa veke ke bide problem,,,,zatoa alal neka mu e na ministerot,,,[DOUBLEPOST=1549666706][/DOUBLEPOST]
,,,ushte eden,,,shto sonuva,,,za rabota,,bez rabota,,,na drzhavna cicka
,,,i PS,,,plagijatot nikogash nema vrednost,,,
,,,za kakov,,,plagijat,,,zboruvas,,(zapirka prasalnik),,, pa vo fyrom,,, 90 posto so ,,, pisuvaat,,,zatoa sme na ova,,,deredze,,,nivoto,,,na pismenost e na nivoto na tvojot,,,pravopis,,,ti si eden od mnogute,,,sto ja pravat ovaa zemja,,,nepismena,,,zaedno so bracata,,,od aracinovo,,, ama grujo ke se vrati,,, i ke te nagradi,,,

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.643
Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
4 Април 2017 г.

Пак да викате дека Заев не е човек од збор... предизборно вети дека Haraqina нема да плаќа струја и гратис долговите ќе му ги брише. Сега ЕВН ќе плаќа на Арачиново кирија за бандери и трансформатори. Нема веќе блокирани сметки за Арачиново - Едно општество за сите!!

ЗА ЖИВОТ ВО Haraqina!!!

ПС. за ветувањето со бројчаникот ќе почекате, моментално бројачникот е зафатен со броење отписи на долгови во Haraqin...

ППС. Најма120% излезност на претседателски очекувам!

Последно уредено:
Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Разни будали постојат, со писма се закануваат.:icon_lol:
А ти си презадоволен од тоа како се распоредуваат парите за култура?Ама битно швицарската дијаспора да е задоволна.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom