Не го саакаат ама може да му го пушат штом две години од владеење не успеаа ништо да му нарават та сега ли на заоѓање ќе пукаат.Инаку Грне иако е од сдс има авторитет во спортската јавност и се надевам ќе биде добра промена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требаше да бидеме на работ на бездната за да се активираме сите на форумов, море?![]()
Брат,не избрзувај ....Одличен пример е Панчев .... Вардар го исправи,Панчев го посра ..... Панчев повеќе е Ѕвездаш,отколку Комита .....Да беше Црвена,у одбор,ќе работеше....Во Вардар,каде е ? Панчев е гомно .Не го сакам . Човек од интерес . Истото е и со Бобан .... Човек од интерес .....Ќе му биде битно не клубот,туку самиот како да зграби. ГРНЧАРОВ = ПАНЧЕВ ......ИСТО ГОМНО ......Ова е лошо.Многу лошо ....Само странец да е или избор на навивачите преку гласање,шо знам нешо слично ......МАМИЧ ЗА ПРЕТСЕДНИК !!![DOUBLEPOST=1548949135][/DOUBLEPOST]Не го саакаат ама може да му го пушат штом две години од владеење не успеаа ништо да му нарават та сега ли на заоѓање ќе пукаат.Инаку Грне иако е од сдс има авторитет во спортската јавност и се надевам ќе биде добра промена.
Дај бе прекини жити се со глупостиве што ги пишуваш! Не можам да те читам, а камоли да ти објаснувам!Брат,не избрзувај ....Одличен пример е Панчев .... Вардар го исправи,Панчев го посра ..... Панчев повеќе е Ѕвездаш,отколку Комита .....Да беше Црвена,у одбор,ќе работеше....Во Вардар,каде е ? Панчев е гомно .Не го сакам . Човек од интерес . Истото е и со Бобан .... Човек од интерес .....Ќе му биде битно не клубот,туку самиот како да зграби. ГРНЧАРОВ = ПАНЧЕВ ......ИСТО ГОМНО ......Ова е лошо.Многу лошо ....Само странец да е или избор на навивачите преку гласање,шо знам нешо слично ......МАМИЧ ЗА ПРЕТСЕДНИК !!![DOUBLEPOST=1548949135][/DOUBLEPOST]![]()
Средена е работата, мајсторе. Ако очекуваш од Вардар официјално да објави било што, ќе се изначекаш...grne za mene od druga pricina ne mi deli ko idelaen izbor: po karakterot mi lici na covek koj ke raboti preku vrski. takov tip verojatno ke sorabotuva so ljuge so koi simpatizira, a toa e nesto mnogu loso vo fudbalot.
sepak malku e rano, jas tek ke veruvam deka se e sredeno ako utre oficijalno se objavi takvo nesto.
3 meseci da nemas dobieno plata e dovolno za preku FIFA da go raskines dogovorot, a procedurata ako e pominata nema veke nazad. platite inaku sekako ke si gi dobijat i toa ako ne se lazam duri za celiot dogovor. sekako kaj mladite toa ne se mnogu pari, ama za fudbalerite taka duri e poisplatlivo bidejki em ke dobijat pari kako do kraj da igrale + uste platata od noviot klub. zaradi toa i ne gi razbiram sto nekoi bojkotiraat da igraat. da se pametni ke prodolzat da igraat i ke brkaat procedura kaj FIFA, pa ke ostanat vo forma i ke si gi zemat parite (osven ako zgasne klubot).Годинава ова ми е прв ден од поголемо значење.
На некој може му е смешно, ама како што доаѓаше 31ви, станав опсесивен дали ќе се реши споров, или ќе се гледа Вардар на тинејџерски погон... порталиве и форумов го убив од скролање да не има нешто ново околу исплататава.
И доста кењате за Грне, немам никаква претпоставка како ќе работи, ама на прсти може да се избројат такви како него, што за разлика од Панчев најголем успех му е што го побарал Павков од Звезда.
Па ако после олку срања редно е да се консолидира клубов.
П.с. Тодороски и Антоски имаат правен основ, после исплатава да го напуштат Вардар? Или завршена приказна е тоа?!