Вардар Фанс најави доаѓање на офанзивци до 10 овој месец !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa izgleda nemalo ili pak ovoj Berisha nesakal cimer da mu bide hahahaНемало слободен стан во Тетово или ?Супер што не фати сите еуфорија и што конечно пристигнаа малку позитивни вести, ама како ми изгледаат работите, на лето ќе не очекуваат нови драми околу ФК Вардар
Pa izgleda nemalo ili pak ovoj Berisha nesakal cimer da mu bide hahaha
Kakva komunikacija
Искрено тој стварно кој знае у што состојба е моментално. Беше добар на времето ама последниве 2 години ко рекреативно играше во втора Белгиска лига (а пред тоа беше и подолг период повреден), ќе одигра 3-4 натпревари па 10 го нема ни на клупа. Ова сезона дали 5 пати беше во состав.[DOUBLEPOST=1549067592][/DOUBLEPOST]Јове Костовски си заминал од Белгија и пројавил желба да се врати во Вардар, ама на нашиве им бил стар?!![]()
Он имаше операција во Декември па уште се опоравува, тек Март-Април може ќе се врати.Каков е статусот на Попов?
На Колевски мора да му се даде шанса како прв напаѓач и мене ми се гледа како најлогично решение за играч под 21 година во стартниот состав, сега кога веќе го нема Тодороски. Е, сега на крила сме убедливо најлоши во моментов. Како и да е, второ место е реалноста во моментов. На припремите ние пративме детска градинка наместо да го уигруваме тимот за пролетниот дел.Битанг - Фелипе - Мицевски.
И не е така лошо на средина. Фалат уште офанзивци.
Се согласувам у се.На Колевски мора да му се даде шанса како прв напаѓач и мене ми се гледа како најлогично решение за играч под 21 година во стартниот состав, сега кога веќе го нема Тодороски. Е, сега на крила сме убедливо најлоши во моментов. Како и да е, второ место е реалноста во моментов. На припремите ние пративме детска градинка наместо да го уигруваме тимот за пролетниот дел.
П.С. Никад нема да им го опростам губењето на Тодороски и Антовски.