Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Немало слободен стан во Тетово или ? :D Супер што не фати сите еуфорија и што конечно пристигнаа малку позитивни вести, ама како ми изгледаат работите, на лето ќе не очекуваат нови драми околу ФК Вардар
Pa izgleda nemalo ili pak ovoj Berisha nesakal cimer da mu bide hahaha

Pa izgleda nemalo ili pak ovoj Berisha nesakal cimer da mu bide hahaha

Сепак голема побарувачка на станови имаа зимава, додај ги и Барсегјан и Новак, па и Фелипе кој уште летото потпиша за нив..

Момци далеку од добро е, да не летаме во облаци пред време, и да има добри засилувања малку време има екипата да се воиграа.

И да не можам да им го опрастам пуштањето на наши млади играчи за џак кикирики.

Колку само е популарен Вардар како бренд покажува фактот што сите можни портали и медиуми ја објавија веста за подмирениот долг. Како на сите да им олесна, а и да заработат по некој лајк и шер.
Сепак да не забораваме дека ова е само привремено решение. Иднината е сеуште неизвесна, што ќе биде само Господ знае.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Јове Костовски си заминал од Белгија и пројавил желба да се врати во Вардар, ама на нашиве им бил стар?!:eek:
Искрено тој стварно кој знае у што состојба е моментално. Беше добар на времето ама последниве 2 години ко рекреативно играше во втора Белгиска лига (а пред тоа беше и подолг период повреден), ќе одигра 3-4 натпревари па 10 го нема ни на клупа. Ова сезона дали 5 пати беше во состав.[DOUBLEPOST=1549067592][/DOUBLEPOST]
Каков е статусот на Попов?
Он имаше операција во Декември па уште се опоравува, тек Март-Април може ќе се врати.

Последно уредено:
Битанг - Фелипе - Мицевски.
И не е така лошо на средина. Фалат уште офанзивци.
На Колевски мора да му се даде шанса како прв напаѓач и мене ми се гледа како најлогично решение за играч под 21 година во стартниот состав, сега кога веќе го нема Тодороски. Е, сега на крила сме убедливо најлоши во моментов. Како и да е, второ место е реалноста во моментов. На припремите ние пративме детска градинка наместо да го уигруваме тимот за пролетниот дел.
П.С. Никад нема да им го опростам губењето на Тодороски и Антовски.

На Колевски мора да му се даде шанса како прв напаѓач и мене ми се гледа како најлогично решение за играч под 21 година во стартниот состав, сега кога веќе го нема Тодороски. Е, сега на крила сме убедливо најлоши во моментов. Како и да е, второ место е реалноста во моментов. На припремите ние пративме детска градинка наместо да го уигруваме тимот за пролетниот дел.
П.С. Никад нема да им го опростам губењето на Тодороски и Антовски.
Се согласувам у се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom