Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
kompenziral sudijata, opravdano e.:cool:

мора ФА да почне да казнува за дајвање, веќе смешно стана оваа сезона.
Може да ме цитираш ако сакаш да ми се обратиш а ако ме прочиташ погоре, ниедна компензација не е оправдана само сакале или нејќеле така ќе биде додека не се воведе ВАР. Само што кога имало друг пат тегнења по рака и рамо и се суделе пенали, на темава се коментирало koga igra6 futbal neznaes kako e koga te tegnat a trca6. Еве ајде пак да нагласам со болд зошто осеќам пак ќе направи доскочица некој: не беше пенал ни за мене.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Епа тоа е разликата од Мурињо, Ван Гал и останати, не прекинаа да напаѓаат и на 2-0. Му фали длабочина на составот поготово во средината меѓутоа задоволна сум што се врати карактерот да напаѓаат до крај.
Глеам Переира прва постава...како одигра? Лани у Валенсија тежок просек беше, само 1 утакмица почна прва постава, а при крај на сезоната сам си отиде у Манчестер на своја рака, не ја доигра сезоната у Валенсија :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глеам Переира прва постава...како одигра? Лани у Валенсија тежок просек беше, само 1 утакмица почна прва постава, а при крај на сезоната сам си отиде у Манчестер на своја рака, не ја доигра сезоната у Валенсија :D
Се бунеше од страна со оние позерскине муабети, као мора да се игра ова она и ништо не направи, уствари ја изгуби топката во опасна зона и примивме гол. Мислам дека не е за висок дострел, не може да го замени ни Ерера, камоли Погба кој ја фаќа неговата природна позиција.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
kompenziral sudijata, opravdano e.:cool:

мора ФА да почне да казнува за дајвање, веќе смешно стана оваа сезона.
Искрено, пишав само за да видам какво смешно оправдување ќе има фејк Џомбе :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.595
Поени од реакции
6.353
Најслаб поединец на теренот. Првиот гол го примивме по негова грешка. Верувам дека му е последна сезона во Јунајтед, доста беа позајмици, не си го бива.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Лани у Валенсија кога беше интервју имаше демек му било отскочна даска за у Манчестер, дечкото беше уверен дека онака како пролазна станица е ова, ќе си изгази лаганини и то. Арно ама, проблеми со дисциплина, незалагање, само 1 утакмица у Ла Лига мислам дека играше 90 минути се на се и генерално, многу лош впечаток остави. Кон крај на сезоната, уште непласирани у ЛШ кон крајот на април си се врати у Манчестер и баш ме зачуди кога видов дека сезонава не е никаде на позајмица, а уште повеќе кога гледав играше неколку утакмици под Мурињо дека типот реално не е капацитет за Манчестер..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лани у Валенсија кога беше интервју имаше демек му било отскочна даска за у Манчестер, дечкото беше уверен дека онака како пролазна станица е ова, ќе си изгази лаганини и то. Арно ама, проблеми со дисциплина, незалагање, само 1 утакмица у Ла Лига мислам дека играше 90 минути се на се и генерално, многу лош впечаток остави. Кон крај на сезоната, уште непласирани у ЛШ кон крајот на април си се врати у Манчестер и баш ме зачуди кога видов дека сезонава не е никаде на позајмица, а уште повеќе кога гледав играше неколку утакмици под Мурињо дека типот реално не е капацитет за Манчестер..
Исто како во фирма пред да ти дадат шут карта кога те шетаат повака, потака по позиции со последна шанса :D така и тој го ставија да игра ДМ зошто Матиќ се оперираше на почетокот на сезоната. Ја изигра една добра, против Лестер, после тоа како што може да се примети следи денешнава кулминација. И како што забележа Видук, наместо да пробува со кратки и сигурни додавања да донесе некоја смиреност во играва, го имитира Погба со пасовите преку пола терен. Евертон левел играч, барем засега.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја мислам дека не треба да постои казна за дајвање. Треба да биде регулирано преку систем за превенција, ВАР/Судии, а не да е казниво отпосле.

Пошто откако утакмицата ќе се заврши ако добиле тоа шо треба, нема поента. Наместо да се форсира казнување за „да не ти се повтори другпат“, треба да е боље системот за да не може да пројде тоа на прво место.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.668
Ванаби Чомбе ќе прокоментира нешто за дајвот на Рашфорд?
На 2-3 пати ми сецна стримот, и изгубив по 2-3 минути. Кога се случило ова? Не се заебавам или такво нешто...

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
На 2-3 пати ми сецна стримот, и изгубив по 2-3 минути. Кога се случило ова? Не се заебавам или такво нешто...
Да не мисли за пеналот на Лингард, инаку ни јас не приметив со Рашфорд ништо.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.668
Па кајгана правило е дека ако имало и најмал допир, дека не е дајв. Ме интересира Рашфорд кога успеал таква глупост да направи.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.860
Поени од реакции
42.538
Па кајгана правило е дека ако имало и најмал допир, дека не е дајв. Ме интересира Рашфорд кога успеал таква глупост да направи.
па сеа мал допир може се гледа тука на тв но не знаеме колку играчот има изгубено стабилност и колку е јак ударот, само салах и стерлинг знаат дали дајвнале или не.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.595
Поени од реакции
6.353
@Near

Не го гледав лани но од тоа што пратев на флешскор играше доста.
Сега гледам изиграл вкупно 29 утакмици што за позајмен фудбалер не е малку, иако повеќето му се од клупата. Кај нас на подготовките беше меѓу подобрите но се изгуби во првенството. 23 години има а сеуште не му е дефинирана позицијата, де заден везен де офанзивен, крило...
Како што кажав веќе, не е Јунајтед материјал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Ima edno golemo Ako u muabetov, ama Ako pep i sega ne osvoi titula, u tri godini vo PL, 2 pati ke ostane so kur u usta od ekipa koja sezona prethodno ne uspea ni vo LS da se plasira ( pozadi niv celi 15 boda zavrsi, i 8 pozadi totenhem ), i ekipa koja nema osvoeno PL so dekadi.
Ako ova se zacini povtorno so nula uspeh vo Evropa slobodno moze da se kaze deka pep genijalecot ( debelo ) potfrla so Siti, so ogled na parite sto gi ima potroseno i timot so koj raspolaga.
2-1 da izgubis od njukasl koi se raspagaat, na domasen teren da izgubis od palas, uste edna ekipa koja se bori za opstanok, e teska sramota i bruka.
Imase lani fantasticna sezona, imase i karlo so celzi koga dadoa nad 100 gola, imal i wenger so arsenal, taka da golem kur, sve na sve koga ke se sobere pep nisto posebno i ne pravi so siti barem do sega, so ogled na faktot deka imaat ubedlivo najdobar tim u svoja istorija, tituli i pelegrini osvojuvase i mancini, so daleku poslab roster, negoviot rekord vo evropa voopsto ne se razlikuva od onoj na pelegrini, bolji e od manicni wow koj ispagase u grupna faza ako ne se lazam.

Последно уредено:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Може да ме цитираш ако сакаш да ми се обратиш а ако ме прочиташ погоре, ниедна компензација не е оправдана само сакале или нејќеле така ќе биде додека не се воведе ВАР. Само што кога имало друг пат тегнења по рака и рамо и се суделе пенали, на темава се коментирало koga igra6 futbal neznaes kako e koga te tegnat a trca6. Еве ајде пак да нагласам со болд зошто осеќам пак ќе направи доскочица некој: не беше пенал ни за мене.
Извини што не те цитирав, а се обидов да форсам мртви доскочици, доста педерски од моја страна.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom