Ја оваа не ја гледав само последните 8минути ,ако нешто ми се допаѓа е тоа дека не се откажаа, нема хејтање Оле уште не загубил, нашата серија може да продолжи, ама преголема разлика има од прв тим до замените не знам на што се должи тоа..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па претпоставувам дека идеата и беше да сменат начин на притисок, оти очигледно беше дека во воздух не ги добиваме!Нека ни е господ на помош во февруари со ротацијата што ја имаме во средина.
Реално ни бодот не го заслуживме, ништо не изиграа. И немаше логика Лукаку да го вади кога продолжија да напаѓат со нафрлени топки иако израмнивме на крај.
Колкави ти само џокери му даваш , ко брат да ти е , ко да те венчал, ко да ти е жирант, ко да ти уплаќа 2000евра секој месец, не разбирам...Не знам што е тешко да се признае дека Оле згреши што го извади Лукаку кога единствен минус на Барнли им беа дуелите во воздух ама хеј ајде ќе го плукаме Лукаку како не го бива зошто една шанса ја упропасти, не дека на други напаѓачи не им се случува тоа.![]()
Можда сум јалнаш ама баш со нафрлувањата не правевме ништо! А Сачнес може и не беше ѕвезда на вечерта ама изедначувањето падна од него, така да у никој случај замената Лукаку-Санчес не може да се окарактеризира како лоша одлука.Не знам што е тешко да се признае дека Оле згреши што го извади Лукаку кога единствен минус на Барнли им беа дуелите во воздух ама хеј ајде ќе го плукаме Лукаку како не го бива зошто една шанса ја упропасти, не дека на други напаѓачи не им се случува тоа.![]()
Другото што го пробавме беше одбијанац од Тарковски и МиМожда сум јалнаш ама баш со нафрлувањата не правевме ништо!
Колкави ти само џокери му даваш , ко брат да ти е , ко да те венчал, ко да ти е жирант, ко да ти уплаќа 2000евра секој месец, не разбирам...
Ма какво издание дај не заебавај, дечкото беше хаос, нема квалитет ни за во Барнли да игра не па за Јунајтед..Переира имаше солидно издание до грешката иако во многу лоша зона со играч зад грб му дадоа пас ако сме објективни
Зборот ми го зеде, кога Мата е така нап**ден, можеме само да претпоставиме како е со другите.Мене хајлајтс ми е моментот кога Мата се напна и ја тресна топката од терен, Мата што нема ни тон повишено, е тоа е знак дека сите во тимот горат од желба за резултати. Само да продолжиме вака и со мали твикови на лето се ќе си дојде на свое место.
Ехе хе, ги растрела по ред, Рашфорд не го продаваш? Од неговиот кикс тргна штимунгот!На Мата никако продолжување договор, нека изигра уште 1-2 утакмици на крај кога се ќе е решено и доста е. Дрво да стават на таа десна страна покорисно ќе е од него.
Переира исто си ги потроши сите кредити, во Јуни продажба.
Лукаку според мене не треба веќе да биде прва опција, најверојатно Марсијал да беше спремен немаше ни да стартува денеска, премногу лимитиран е нападот со него.