Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На шала го кажав ова :) Нели погоре се збори за тоа колку плата се давало на играчи и колку сме парајлии и... бам, сакаат на позајмица да го земат :D Башка Јунајтед и позајмици не иде заедно. Тоа само кај жабарите го има и Арсенал :)
Баш од Монако направивме позајмица последниот пат кога направивме такво нешто :)

Гледам 60 мислења непрочитани, си велам сме договориле некој.. ко оно за Погба дали да биде капитен или не.

Гледам 60 мислења непрочитани, си велам сме договориле некој.. ко оно за Погба дали да биде капитен или не.
И/?
Вашето ценето мислење на таа тема?
Пошто очигледно никого нема да земеме периодов;)

Потребен ни е играч во средина, неможе тројката во средина да го играат секој меч. Не сум го гледал Тилеманс од поодамна и незнам до каде е со квалитет но важеше за голем талент, читам по форуми слаб бил во Монако па затоа и има логика само позајмица.

Сега ќе воскреснат некои натпросечно интелигантни членови на фан клубот и ќе го предложат Ибра ;)
Онтоп, доаѓаме на мојот муабет сетики!:oeoeoe:

Ништо не го надминува оваа натпросечно интелегентна досетка.

Ништо не го надминува оваа натпросечно интелегентна досетка.
Ти се најде прозван? Хе хе, почит за твојата натпросечност, почнуваш да го достигнуваш ставрогин, честитки!

Ти се најде прозван? Хе хе, почит за твојата натпросечност, почнуваш да го достигнуваш ставрогин, честитки!

Не, не се најдов прозван. Ама мора да реагирам ко ќе видам вакви глупости, посилно е од мене.

Не, не се најдов прозван. Ама мора да реагирам ко ќе видам вакви глупости, посилно е од мене.
Тја, условен рефлекс, што да правиш. Не ти е и тебе лесно а и на земјава богами:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom