- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.613
- Поени од реакции
- 124.220
Дерик Џонс Џуниор од МАјами со језива повреда на коленото. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А зашто да не потпише нов договор Кајри на први јули и да си трејдаат лабаво за Веѓата?
Зашо брат не се ретардирани Пеликанс да не извадат ништо од него, нормално кога веќе сака да си оди ќе гледаат сега да го трејдаат за да извадат 2-3 играчи и пикови. Едино ако до толку запиња он за Бостон па да чекаат до јули ама тоа е рамно на научна фантастика во моментов, не за џабе се пуштаат вакви патки во јавноста и од неговиот агент и од НБА инсајдерите. Во Лејкерс ќе оди 99% според мене.А зашто да не потпише нов договор Кајри на први јули и да си трејдаат лабаво за Веѓата?
Ни Зубац не смеат да го дадат, максимално ги искористи повредите на Мекги и Леброн и почна да си гази. Инграм нека го жртвуваат, Калдвел Поуп или Харт и пикови, или ако веќе мора уште еден играч Лонзо одма нека го дадат не можам да го поднесам тој циглар и нека тргнат по некој плеј како Норис Кол што беше на времето во Мајами, играч испод радарот ама вршеше одлична работа. Не ми текнува сега кој таков би можеле да го земат али чисто да доловам ситуација.Nema shansi da ostanat so prazni race Pelikanite. Samo Kuzma da ne go davaat (ako ide vo Lakers), Ingram, Lonzo, Zubac i kompanija mozhat da letaat slobodno.
Ни Зубац не смеат да го дадат, максимално ги искористи повредите на Мекги и Леброн и почна да си гази. Инграм нека го жртвуваат, Калдвел Поуп или Харт и пикови, или ако веќе мора уште еден играч Лонзо одма нека го дадат не можам да го поднесам тој циглар и нека тргнат по некој плеј како Норис Кол што беше на времето во Мајами, играч испод радарот ама вршеше одлична работа. Не ми текнува сега кој таков би можеле да го земат али чисто да доловам ситуација.