Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го играте Руди Геј на плус, не Дерозан. Мене ме заеба Кемба за 1 (еден) поен.
Кемба е 22.5+ во спортлајф. Ја го фатив него. Ги имав Оладипо, Кемба, Таунс, Т.Ј Ворен и ТОбиас Харис + последниве двајца им фали уше некој поен ама на копукон Дерозан само 13 поени треба да даде за да иде плус, а се мислев меѓу него и Руди Геј знаев дека неколку утакмици не иде + реков сеа може ке префли

Кемба е 22.5+ во спортлајф. Ја го фатив него. Ги имав Оладипо, Кемба, Таунс, Т.Ј Ворен и ТОбиас Харис + последниве двајца им фали уше некој поен ама на копукон Дерозан само 13 поени треба да даде за да иде плус, а се мислев меѓу него и Руди Геј знаев дека неколку утакмици не иде + реков сеа може ке префли
Абе не оти јас којзнае колку се разбирам, ама Руди Геј баш добро игра откога се врати и 14.5 ми се виде прениско за него, ДеРозан или некои други не ги ни гледав. Кемба е 23.5 кај мене, вторпат ме заебува веќе. Така и ми треба, пиши си ги Индијана на -8, кај можат рашрафените Шарлот со нив... Али не, Кемба ќе го играм...

Последно уредено:
Екберг 3 од 3 до 30 и некоја минута и толк беше од него..
За вечерните.
Дувњак. Степанчич, Лауге Шмид и Гејнсхајмер

Моментот кога го играш најлошиот натпревар на првенството на плус голови.. :lut: :pos::tapp: :eek: :facepalm:

Ustasive na ova prvenstvo mi zedoa skoro 300e krv im ebem.Igraj na niv gubat igraj protiv glej so praat, krv im ebem ja

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

A tek Duvnjak edvaj 2 gola...od prvo poluvreme, vtoroto edvaj 2 suta upati, i dvata mu gi odbrani golmanot..:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom