Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коби ќе погодеше.Гледајте последен напад за Хјустон во продолжение.Харден удвоен,подава на чистиот за шут.Себичното лигле а?Коби шутираше онде преку 2ца 10000000%
Коби ќе погодеше.
Погледни го четвртиот меч од финалето против Орландо 2009 година и види што направи Лејкерс во последниот напад, односно што направи Коби. Дај не зборувај на памет бе жити се, не ми кажувај што правел Коби и како го правел тоа.Гледајте последен напад за Хјустон во продолжение.Харден удвоен,подава на чистиот за шут.Себичното лигле а?Коби шутираше онде преку 2ца 10000000%
помош од судиите,и подарен прстен со Бостон 6та и 7ма утакмица
Па и лани така мислевме и на крајот Хјустон ќе ги тепаше Пол ако не се повредеше при 3-2.. Сфаќам ,,АКО'' употребвам ама ако му се поклопат коцките на некој тим МОЖНО е.. И нормално секогаш можи да се деси некој голем трејд.. Бостон и Лејкерс и тоа како имат мамци за играч ко ДејвисНастрана Харден и хајпот околу него, најјаки ми се луѓето кои тврдат дека има екипа која може во плеј оф да ги победи Голден Стејт 4 пати. Ако има некој таков тука нека гледа реприза од утакмицата синоќа со Денвер.
Да не сум грешка нешто? Отвори си по интернетов ќе се потсетиш,очигледно си заборавил.
Не ми се обраќај повеќе на темата кошарка.
A za shto bi mestele ?Ne znam, utakmicava so se igra momentalno izgleda kako cista mestenka. Kupovi topki im ispagjaat od race, kup turnoveri, kup layupi promasuvaat. (WIZARDS)