Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам се дур Кире е во репрезентација овие ќе играат вака ко пички.(талески и фитиљ)Кој лузерски менталитет е ова?Квичите оти не ни одговрало РЕМИ.Ти се чини шах се игра па ремито е доста веројатно.
Абе ако сакаме да одиме понатаму ќе излеземе и ќе ги исцапаме.Игра со мадина,а не како пички.
Утре е последна утакмциа на која што Тале треба да се докажи.Ако и овде изигра подпросечно немој да ми го браните после.
Филип Лазаров уште се докажуваКој лузерски менталитет е ова?Квичите оти не ни одговрало РЕМИ.Ти се чини шах се игра па ремито е доста веројатно.
Абе ако сакаме да одиме понатаму ќе излеземе и ќе ги исцапаме.Игра со мадина,а не како пички.
Утре е последна утакмциа на која што Тале треба да се докажи.Ако и овде изигра подпросечно немој да ми го браните после.
море та на крај шо ја закаче ја скрше пречката
Тешко дека ќе го видеш од Талески мах што го има. Од авион се гледа дека игра под притисок и не е слободен во играта..Кој лузерски менталитет е ова?Квичите оти не ни одговрало РЕМИ.Ти се чини шах се игра па ремито е доста веројатно.
Киро се понаша лошо со сите млади у репрезентација, нема никаков однос со нив, ќе речеш татко е па знае како, ама незнае. Ги пцуе, ѓи вреѓа. Така нема никогаш да има хемија во репрезентацијата, ниту пак ќе им помогне тоа на било каков начин. Затоа се такви исплашени.Јас мислам се дур Кире е во репрезентација овие ќе играат вака ко пички.(талески и фитиљ)
ПС На исланд му одговара реми со нас ради подобра гол разлика.
Ti si bil tamu oa znaes? Ili kolku da se tresne nestoКиро се понаша лошо со сите млади у репрезентација, нема никаков однос со нив, ќе речеш татко е па знае како, ама незнае. Ги пцуе, ѓи вреѓа. Така нема никогаш да има хемија во репрезентацијата, ниту пак ќе им помогне тоа на било каков начин. Затоа се такви исплашени.