НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Screenshot_2019-01-12-09-44-45-1.png

Имaш нaјдoбaр прoцент нa шут зa три пoени вo лигaтa a двaтa нaјдoбри игрaчи вo тимoт ти се клaсични mid range shooters.
Bryn Forbes,Patty Mills и фaкинг Bertans :pos:

Да прашам и овде : Каде се гледа најарно кој нема да игра/повреден/сумњив пред утакмица на време, не пола саат пред утакмицата кога ми е тикетот веќе пишан?

Тогаш и обично се знае, и на твитер beat writer-ите објавуваат тогаш.

Да прашам и овде : Каде се гледа најарно кој нема да игра/повреден/сумњив пред утакмица на време, не пола саат пред утакмицата кога ми е тикетот веќе пишан?

rotowire.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rotoworld
И апликација имаш.

Каков циглар е Вестбрук, ако продолжи вака сезонава ќе го чуваат како Симонс во плејоф.

Харден 1/17 тројки. :pos::pos::pos::pos::pos:
Каква антипропаганда е дечково за кошарката ко тимски спорт. Ова треба да се забрани под 18 години, дете шо тренира баскет ова не смее да го глеа.
Лудак еј.. 17 ги шутна дечкото.

Ма смешник жив, еве ќе дојде и плеј оф пак ќе јаде стап од ГСВ или Леброн. Реално и Леброн може да го прави тоа што го прави Харден, да игра сам и да не подава на никој, али како ќе биде тоа по тимот...

Иначе Кари екстра напален против Дончич кој има повеќе гласови од него на Ол старот, им акна 40ка на Далас ко од шала.

Кари 48п со 3 слободни од кои што две се во последни минути со намерен фаул. Што повеќе да се каже за човеков.

Харден ДНО, да не му беа тоа утепаните слободни ќе пребацеше 30ка еднаш во месецот.

Iskomentirav pred nekoj den koga shutna 23 trojki deka se premnogu, ama ne 50 % imal najdovar bil auu

Ма смешник жив, еве ќе дојде и плеј оф пак ќе јаде стап од ГСВ или Леброн. Реално и Леброн може да го прави тоа што го прави Харден, да игра сам и да не подава на никој, али како ќе биде тоа по тимот...

Иначе Кари екстра напален против Дончич кој има повеќе гласови од него на Ол старот, им акна 40ка на Далас ко од шала.
Хе хе ке јадел од Ле чоук.Прашање е дали умрениве ти Лејкерси ке догураат плејоф.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom