НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I George imashe takva povreda, pa pak gazi sesonava.[DOUBLEPOST=1546166323][/DOUBLEPOST]Wall ke idel na operacija, kraj na ovaa sezona za nego.

Последно уредено:
Нa Истoк е тaпa нo сепaк Мaјaми без суперстaр вo тимoт и гoдинaвa ке влезaт вo првите oсум.
Секaкo зaслугa зa тoa имa Erik Spoelstra.

Какви идиотски шутеви зема Теренс Рос, прав ментиш.

Не ми се јасни овие Орландо и Детроит. Ај Орландо да ги разберам, билдат трејд стокс на играчи шо би ги трејдувале за пикови (Вучевиќ и Агустин) и држат некоја медиокритет сезона за сега и после ол стар јако танк (моја прогноза, мислам ако изиграт паметно), али Детроит имбецилите... Реџи Грифин и Драмонд не тепаат плејоф утакмица бе луѓе, свестете се додека е време. Фул хот гарбеџ медиокритет тим у пакет со Шарлот. Прави експлоит на системот додека можеш.

Не е ПЏ крив, Најки не му прават убави патики :)

Инаку браво за цела екипа на Маверикс. Мислев да фрлам дрва и камења по Денис Смит Џр. кога у последната минута малку ја заглави од страна и кога сите мислеа дека ќе му ја даде на Лука да ја решава си влезе сам братот и поентираше на влез.

ПЏ мајсторски играше, ама Вестбрук беше брука, а така не иде дечки :)

Ah ko ke mi tekni kako velea amerite Luka samo protiv spori i stari evropjani go bivalo vo nba ke se izgubel protiv moknite atleti..
Vo poslednite nekolku tekmi gi drecna od zemja verojatno trite najdobri wing-defenders bradley, jrue i george.. Bball IQ > atleticism
Го гледав со Пеликанс, таму му продава маалски финти на тој Холидеј, се изгуби црнчето.
И не сум расист али како да не навијаш за европјанинот од некое Словенско селце, како го толчи тоа самоуверено и нафурано црнче со таква бандана врзана на глава? Извади го тоа ѓубре синко, ок е, не си у гетото, не треба да ограбуваш продавница за алкохол.

Го гледав со Пеликанс, таму му продава маалски финти на тој Холидеј, се изгуби црнчето.
И не сум расист али како да не навијаш за европјанинот од некое Словенско селце, како го толчи тоа самоуверено и нафурано црнче со таква бандана врзана на глава? Извади го тоа ѓубре синко, ок е, не си у гетото, не треба да ограбуваш продавница за алкохол.
Џру Холидеј важи за многу смирен лик и вон терен, има повеќе приказни за ова, ама ок :D

49461770_2623590264332851_6715314932188971008_n.jpg

:LOL::LOL: Едно "меме" за старт на годинава... у секој случај среќна нова дечки само убаЈни и све то.

Пистонси со 16 победи се осми на Исток а Пеликаните со 17 победи се пред последни на Запад.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom