Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
170цм/63кг . . . :) Ваљда спаѓам тука. :)

Јадам ко улаФ ама вежбам и трчам редовно.
Така да сакам нејќам не можам многу да се здебелам :)

Слаб сум во рацете, можеби треба да почнам да пијам протеини.:pipi:

хаха ај и ја сум за тука 183 со 50-52 kg катастрофа али јадам и ја многу значи едно време премногу дури и па ништо сеа ни јадам многу ни се замарам па ни да ослабам ни ништо. иначе еве пак ке праам некои експерименти за здебелување па ке видиме иначе дневно кока кола пиво салата не ми бега и тоа по мноооогѕ али то е

Метро девеес со седумдес кила. Шпагета у пичке си мајчине.

1 78 со 56 кг би сакала само уште максимум 5 -7кг да фрлам и ништо повеке зошто нејкам да ми се залепи на мевот останатото ама тоа ти е одам често на трчање возење ролери точак и плус тоа аку си висок и да се здебелиш ништо не се познава така да две год сум статус кво :) а јадам што знам нормално но не јадам многу леб :) сеа брат ми ке земвел некакви протеини па ке си се напијам и јас од нив :)

Start with the Essential Reading thread at the top. Then google Berardi's Massive Eating article and read that.
And you need to be lifting. No doubt. Check out Men's Health Power Training.

Извор: http://forums.menshealth.com

Сеуште не сум почнал да го следам сето тоа, и можеби тоа е причината за моите 194 цм и 74 кг. Едно е јасно, барем за мажите.
...you need to be lifting.

А, за да се постигне зголемување на тежината, во зависност од тоа колку повеќе внесуваме протеини дневно отколку што трошиме - толку побрзо ќе има резултати.

Совет: Мора да бидете истрајни.

Факт: Јас ... не сум! :toe:

Мислење: Убеден сум дека горенаведеното е вистинито.

Јас сум Дефинитивно за тука!
*не ме прашвајте колку кила имам..:kesa:

181 со 81 кг.
Не ќе да сум за тука.

А знам да станам и 96 кг а и 73 кг, во рок од три месеци.

181 со 81 кг.
Не ќе да сум за тука.

А знам да станам и 96 кг а и 73 кг, во рок од три месеци.

Дебел, иш од тука. Последен пат кога те видов у живо, дифинитивно не беше за во групава :)
Па и со 73 не си за тука, јас со 67 почнувам да чувствувам дека полека излегувам од групава.

170цм/63кг . . . :) Ваљда спаѓам тука. :)

Јадам ко улаФ ама вежбам и трчам редовно.
Така да сакам нејќам не можам многу да се здебелам :)

Слаб сум во рацете, можеби треба да почнам да пијам протеини.:pipi:
Тебе брат ни протеини ни ништо, развиен си во телото ко албанска индустрија:pos::pos::pos:

179 со 64. Привремено ви се придружувам, почнав да се гојам веќе тро по тро.

Leleeee ova ne e ic humano za onie ko mene sto se macat da oslabat 3-4 kila :((((( (a da ne zborime za tie so sakaat poise)
Aj ja ke vi poklonam na site po pola kilo i ne se sekirajte, ne mora da mi se oddolzuvate hahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom