Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.975
- Поени од реакции
- 8.895
И добро која е поентата да вадиме постови од летоска и да се смееме за глупости? Е ај ако не требаше да плачеме пошто дошол Раџа, онака да пцуеме по управа и да сакаме да го вратат. За фудбалските квалитети кои ги поседува нема збор, играчиште е, проблем му е дисциплината. Нострадамуси ли сме па да знаеме дека ќе закасни на тренинг и дека ќе оди да се коцка? Башка не се знае можда по доаѓањето на Марота ќе се опамети и ќе проигра.
Ај сеа ќе идам у фан клуб Рома и ќе барам пост кај што Бумшакалака се израдувал на доаѓањето на Пасторе и ќе го дупам дека е флоп, бог да чува.
Па работата е шо нема таков пост

Јас не сум попаљотка како тебе, ти како прво во 100 теми се пофали за дилот на векот, дури и во ЛШ темата, тука пишуваше во оваа тема, кога одмина времето дојде и во фан клуб Рома, го почна муабетот демек за Фазио па обрна за Раџа сам да зборуваш, у стил сега у фаца ќе им плеснам. Дури гледаш во твојот пост што го цитирав вчера си пишал дека јас сум викал дека Раџа нема да успее кај вас, а такво нешто никогаш не пишав и ти го кажав тоа, а замисли иронијата е што полека испаѓа дека е точно

За Раџа ги кажав сценаријата и тоа во ваш фан клуб имам пишано и доброто и лошото сценарио и за Рома и за Интер. Исто такво мислење имав пишано за Пасторе.
А вие се качивте на глава, Раџа го земале багатела, сега Мончи додека бил расположен и Флоренци да го дал за 20мил, нашата управа била ретардирана за ваквиот потег, морало да се признае за Аусилио дека бил добар, капа да му се симнало, и сега зошто вака зошто така

Море малку е ова, треба да ти го најдам постот во ЛШ каде никој ништо не те прашува, друга тема се зборува а ти успат како што кажуваше нешто, смени тема и сам си го спомнуваше *дилот на векот* со цифри и играчи и целосни детаљи