Фан Клуб: Интер

Кој сака нека ѕирне хајлајтси од последниве 4/5 утакмици на Тотенхем,тимот кој,само поради спалети,не го исфрливме од лш.
[emoji4]
У меѓувреме ние со топка неможеме да се составиме,3 подавања на средина на терен неможеме да врземе против смрдливиот киево.
Чао,журим!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kakva vrska imaat totenhem koga na krajot psv ne uspeaa da go pobedat ...
Ili totenhem od sto se jaki, iako vrska nemaa so nas i mecot so psv, pa ok e ke si go potapkame keljaviot po ramo i ke mu receme, dobar bese druze, ama ne mozes ti protiv psv, nemas kapacitet, zaso totenhem se mnogu jaki. :)

Kakva vrska imaat totenhem koga na krajot psv ne uspeaa da go pobedat ...
Ili totenhem od sto se jaki, iako vrska nemaa so nas i mecot so psv, pa ok e ke si go potapkame keljaviot po ramo i ke mu receme, dobar bese druze, ama ne mozes ti protiv psv, nemas kapacitet, zaso totenhem se mnogu jaki. :)
Тотенхем и првата несреќно ја загуби на меаца.Можеа да не прегазат и уопште да не дојдеше ред срамот на меаца да мења нешто.
Муебетот ми е дека 5 пати поквалитетен тим имаат од нашиот,далеку од тоа дека го амнестирам спалети од нешто.
Крај краева - со мртов најголан,мртов борха и 2ца непријавени везњаци и ова е мн. што го направи интер во лш.

Тотенхем и првата несреќно ја загуби на меаца.Можеа да не прегазат и уопште да не дојдеше ред срамот на меаца да мења нешто.
Муебетот ми е дека 5 пати поквалитетен тим имаат од нашиот,далеку од тоа дека го амнестирам спалети од нешто.
Крај краева - со мртов најголан,мртов борха и 2ца непријавени везњаци и ова е мн. што го направи интер во лш.

Kolku i da se jaki totenhem, a jaki se, i na hartija bolji se od nas, nikakva vrska nema toa so ogled deka na kraj nas ni trebase ebanite psv da gi pobedime, i ne uspeavme vo toa. Totenhem nemale sreka so nas, imaa so psv doma, taka idat tie raboti vo fudbalot, na kraj dzabe im bese sto bea tolku jaki ako inter gi pobedese DOMA psv ...
Rabotata e sto posle 3 izigrani utakmici, nie 6 boda, totenhem i psv po 1, ednostavno imavme penal za nas koj ne go iskoristivme za da ideme dalje, samo radi toa sto spaleti e ednostavno nesposoben, negoviot rekord vo Evropa e mizeren, ne bi rekol ni deka e prosecen. Eden di francesko koj lani debitirase vo LS so roma, dogura do polufinale, ovoj nasiov vo evropa po nisto coek ne go znae, nisto ne naprail, jedino e poznat po toa sto 7 pati gostuval u anglija, i skorot mu e 0-0-7.

Ne da se amnestira on, ednostavno e glaven vinovnik za toa sto ne sme megju 16te najdobri u Evropa, poveke od onakov razvoj u grupa ne mozevme ni da posakame. Ne se obidovme ni da go iskoristime neprisustvoto na mesi i losata forma na barsa, so totenhem gosti isto, pickarskoto od pocetok do kraj. Fudbalot e sport kade parceto hartija nikad nisto ne znacelo, eve siti gubat od lester i palas u rok od 3 dena, 3 komada doma od roj hodzson prima pepot.
Mene LS mi bese jedina satisfakcija sezonava, i faktot deka mozeme i u nokaut faza da go gleame timot, posle ova so nikakov zar veke ne ja gleam sezonava, so nikakva euforija, sveedno mi e za sve, vaka ke e se do momentot ako pak ja opleska spaleti ko lani, i ni visi 4to mesto, i eventualno polufinale vo LE, ili utakmici i pred polufinale so nekoj jak tim.

Kako i da ja vrtime, potreben ni e nov trener, bez razlika kakvi ke bidat idnite zasiluvanja, nas ni treba trener sposoben da parira i vo situacija koga na hartija ke e poslab od protivnikot, a takvo nesto se prai samo koga maksimalno ke go iscedis potencijalot od timot i toa ke e trend koj konstantno ke trae, a ne na periodi, nesto sto spaleti veke vtora godina ne uspeva da go naprai u klubov, makar i periodicno. Pak ke se navratam na totenhem, jaki se i sve toa ok, ama so nas bea mizerija, ranlivi bea, pak, 0 obidi od inter da napadne i toa da go iskoristi, mozevme do 0-1, ama ne, idevme na sigurica pickarskoto 0-0. Plus, mislam deka mu vrtat poleka grb i igracive na keljaviot ...

Ако сака и Манчестер Сити нека бил на местото од Тотхам,ние не го победивме ПСВ.Кој кур сака нека бил тимот што заврши 1-1 со Барса на Ноу Камп,ќе извисеше доколку нашиот вонсериски тим го победеше ПСВ:

Видете каков гол даде Заниоло за Рома :sramezliv:
Toa zaboraviv pogore da dodadam, spaleti insistirase na naingolan po sekoja cena, znael on kako so nego, radi toj naingolan go gubime zaniolo najverojatno zauvjek, a on vo momentov bi ni bil od pogolema korist otkolku naingolan, baska sto igra i na pozicija 10, a za godina dve ako tera ko sto trgnal, postoi golema verojatnost da si ja mavaat ili mavame seedno, glavata u zid sto sme go propustile.
Ova e pricina plus zasto spaleti ednostavno ja iskocka sansata u inter, glavnoto zasiluvanje sezonava koe e negovo, i duri i uslovuvase za da mu se donese, ne potpisuvase nov dogovor, na kraj ke ispadne fijasko od transfer vo sekoj pogled ako rabotite se odvivaat ko sto se odvivaat do sea.

Немој сеа да ми се правите дека сте биле против трансфер на Раџа.Свршувавте сите овдека кога гозедовме.Ми ги правевте богови како тоа сме земале ворлд клас играч за ситна пари и инвалидот Сантон.

Немој сеа да ми се правите дека сте биле против трансфер на Раџа.Свршувавте сите овдека кога гозедовме.Ми ги правевте богови како тоа сме земале ворлд клас играч за ситна пари и инвалидот Сантон.
se lozhevme site, se lozhev i jas, toa e sosem normalno, ama nie sme clenovi na forum, nase pravo e toa, tolku znaeme, toj ni e kapacitetot, ali tamu nekoj ima sto zima milion do dva godisno, i istiot treba mnogu podobro od nas da gi znae rabotite i podobro da go predvidi tekot na nastanite.
Ne e strasno nie ako sme se lozele i sme utnale ili pogresile u procenkite, toa e normalno, strasno e sto nekoj koj direktno vlijae vrz klubot, toa da go pravi konstantno.
Do dusa mene ne mi bese seedno za zaniolo, ama bev svesen deka nas ni treba instantno jak igrac, a ne za godina, dve, tri, samo rabotata e sto toa davanje na zaniolo, naingolan so nisto ne go pokriva godinava, ednostavno se usra i on i toj koj insistirase da dojde tuka. Jebiga, toa e fakt. ne mozeme sea so sila slepi da sme i da glumime ludilo.

Каков тим изваде Наполи еј..има да не убијат посебно што кај нас игра повторно инвалидот Ди Амброзио..ми се одмили и фудбал и се да му ебам смрдениот..да цркни дај боже

Ние како навивачи се ложевме на Раџа и немаше зошто да не се ложиме. Човекот што го донесеше беше гарант за него, со оглед дека најдобро го познава. Ако не бил во право сигурно ќе си понесе и одговорност. Покрај резултатите и тоа ќе му се стави на товар.

Тоа на страна, се уште има време за пресврт. До сега разочара во секој поглед, да видиме дали ќе се поправи.

Заниоло може да е новиот Пирло, ама само затоа што замина. Инаку ништо немаше да биде од него.

Во меѓувреме, факин Дамброзио е во состав заедно со Борха Валеро.

Каков тим изваде Наполи еј..има да не убијат посебно што кај нас игра повторно инвалидот Ди Амброзио..ми се одмили и фудбал и се да му ебам смрдениот..да цркни дај боже
Kur ke ni jadat tie midzeti skapani.

Kur ke ni jadat tie midzeti skapani.

Ќе не претепаат..нашите имаат мизерна атмосфера,ни Божиќ видоа како што треба ни ништо,лоши резултати,сите се засегнаа од глупостите на Наионголан што се однесува како неиживеан тинејџер,лоша форма..тамам Јувентус киксна и Наполи ќе си добие за да ја намалат предноста и да биди малце поинтересно првенството...како што нашите се пички на векот искрено не очекувам дека ќе извадат мадиња и да ја добијат оваа утакмица без разлика што играат дома..

Ќе не претепаат..нашите имаат мизерна атмосфера,ни Божиќ видоа како што треба ни ништо,лоши резултати,сите се засегнаа од глупостите на Наионголан што се однесува како неиживеан тинејџер,лоша форма..тамам Јувентус киксна и Наполи ќе си добие за да ја намалат предноста и да биди малце поинтересно првенството...како што нашите се пички на векот искрено не очекувам дека ќе извадат мадиња и да ја добијат оваа утакмица без разлика што играат дома..
Да ми јадеш курот Џони ти на мене, кец ко врата и еби се. :D Та преку кур јакиот играч Раџа све му ебам ја на него, нека се утепаат ако ради еден играч пропаѓа цела атмосфера на тимот. До душа Спалети е тоа, и лани овој период ни се деси бродолом пошо глупакот не знае да менаџира со мечевите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom