- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.870
- Поени од реакции
- 13.542
Одлично,ако ти одговара на просторот и сопствените потреби.Јас цело време зборувам за комплетно отворени врати и топол цел стан. И онака е скоро бесплатно греењето. Јас дури сакам на скалите да ставам клима за да го ублажува и тој простор од што е ефтино греењето со клима. (И да се разладени исто така).
Тоа не би можел ни да го помислам со друго грејно тело.
Меѓутоа немојте да ги отфрлате и останатите опции за греење кои ги дискутираме тука.Едноставно на други места со клима може да има и три степени разлика во иста соба,има луѓе со астма,или пак едноставно луѓе кои несакаат греење со дување.Да не филозофирам пак.Греење со клима-најекономично ДА,најдобро НЕ.
Нека има опции на маса за оние кои првпат доаѓаат на темава,нека знаат.Супер е и кога сме он-топик со размена на мислења и искуства за клими.Ама исто и да знаат луѓето дека не сме откриле топла вода туку само стандардот ни е таков.Не се на запад глупи шо се греат на парно на гас.Па они можат со една плата каков сакаат хиперинвертер да стават-ама не ставаат!
...па се распишав

ај позз[DOUBLEPOST=1545428180][/DOUBLEPOST]
Шо се нервираш??![]()
![]()
![]()
tvojot problem kje so go resis mn lesno, jas mojot problem ne znam kako da go resam, klimata na komsikata nad mene koga prai defrost partali ja prai mojava a ima staveno crevo koe ide direktno vo oluk, e sea ne znam dali ima nekoj problem ili pak ne e namesteno ubavo luleto i crevoto... i kazav deka i tece mnogu i deka partali i prai na mojata klima i ne samo na klimata nego i na prozorot i fasadata, pa istata se obratila kaj monterot shto i ja montiral klimata i i kazal deka toa e normalno deka klimata kondenzira :p mn se nerviram
Sent from my iPhone using Tapatalk

И онака фасадата ви е “накитена” со клими,фино лепо една стреичка над климата и гајле немаш

Последно уредено:

(така испаѓа муабетов).