Софиja - импресии

• Креатор на темата Креатор на темата PIRIN3
  • Време на започнување Време на започнување
И на граница можрш да купиш. Откако ќр ја поминеш Бг царина, застани со кола и позафи цариникот кај што седи има уште една барака кај што продаваат вињетки. А можеш и онлајн да купиш за да не се мачиш на bgtoll.bg

онлајн ако ка земеш треба да се испечати или?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Некој да не има инфо што од бугарски обид од певачици ќе има по плоштади во Софија за нова година или ако може да ме упати, каде можам тоа да го проверам?

Некој да не има инфо што од бугарски обид од певачици ќе има по плоштади во Софија за нова година или ако може да ме упати, каде можам тоа да го проверам?

Ја бев 2016/2017 и манифестацијата им се вика секоја година Сцена под звездите. Ова е за лани:

https://www.mediapool.bg/sofiya-posreshta-novata-2018-godina-sas-stsena-pod-zvezdite-news273661.html

Земете си пасош со вас, има мошне строга контрола околу плоштадот. Јас се враќав до апартманот да ги земам пасошите (бараа исклучиво пасоши за странци).

Ладно беше бааги и не беше ништо посебно, дури meh...

Ја бев 2016/2017 и манифестацијата им се вика секоја година Сцена под звездите. Ова е за лани:

https://www.mediapool.bg/sofiya-posreshta-novata-2018-godina-sas-stsena-pod-zvezdite-news273661.html

Земете си пасош со вас, има мошне строга контрола околу плоштадот. Јас се враќав до апартманот да ги земам пасошите (бараа исклучиво пасоши за странци).

Фала.
Сеа, кога веќе пиша дека си бил, да прашам, како си помина? Верувам дека е камен ладно у Софија ама за забава на плоштад, вреди или да си одиме у дискотека?

Фала.
Сеа, кога веќе пиша дека си бил, да прашам, како си помина? Верувам дека е камен ладно у Софија ама за забава на плоштад, вреди или да си одиме у дискотека?

Го дополнив постот погоре сега. Според мене ако сте само еден пар - бааги скапо е за резервација и не пуштаат само да си платиш карта. Барем за тие подобрите диска што гледав...

Фала.

pred 2 god koa ne mi se trosese pari bas odlucivme za nova u sofija
polos izbor nikad
inace ocaj e na plostad plus ladno, idi si klub, ne e skapo voopsto, barem u sporedba
ako ste poveke lugje samo sise ke platite, a pomalku karta pri vlez, ke se dogovorite
isto hotelite se eftini iako praznici

polos izbor nikad
inace ocaj e na plostad plus ladno, idi si klub, ne e skapo voopsto, barem u sporedba
ako ste poveke lugje samo sise ke platite, a pomalku karta pri vlez, ke se dogovorite

За клубовите не се слагам, барем тие добрите. Скапо е за двајца. Очи ми испаднаа гледајќи евенти на FB и пишување на Messenger пред да одам. Повише ги научив дискотеките тогаш него самите Софијанци :icon_lol:

polos izbor nikad

Без 120 лева по човек нема влез у дискач.

Без 120 лева по човек нема влез у дискач.

Tолку беше и тогаш, може и нешто малку поевтино да беше. Знам со сигурност дека како што ми враќаа на Месенџер од клубовите, не беше под 100 евра за двајца (коњопој).
Па со толку пари 4 викенди изглегување у диско ќе споиш тука, поштено.

Предлог места што може да се прошетаат во Софија? Бидејќи на први јануари знам ништо не работи од продавници, молови, па добро би се нашле некои сугестии да си организирам план на шетање дека само еден ден + една ноќ ќе сме таму

За винетките вече има нов ред. От средата на декември са електронни.
Повече информација и цени има тук

https://www.bgtoll.bg/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom