Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не кажаа кога ќе има еуровент?
Za dva meseci :-D[DOUBLEPOST=1545063278][/DOUBLEPOST]Во секој случај и да не е подобар неможи да биде полош[DOUBLEPOST=1545063380][/DOUBLEPOST]
Изглеа ќе излезе како што ти пишав ќе се покаже како 60А
може ако се смета за пониска класа, фреонот шо е драстично различен мати памет дефинитивно
крај на краиштата должни се да напоменат дека за исти пари добиваш нешто НОВО нешто ПОДОБРО
чудна ствар како со ова да не се пофалат
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.be-air.pt/upload_folder/table_data/a9131193-b9d2-4c61-8dab-ac1ab2d3d177/files/Caracteristicas Técnicas da Unid. Ext. RXF-A.pdf
Еве ја техничката спецификација и за А моделот.
Од рубриката исти се ама не се исти, новиов Б модел иди со еднореден изменувач (100мм поголем) за кое што долго време тука се трубеше дека е полошо од двореден.
Надворешната му е комплетно редизајнирана, но се потрудиле да ги задржат бројките, иако оваа Б верзија е за мааала нијанса послаба.
Мое прашање до тие што ја имате / ќе ја имате оваа клима. Има деклариран минимум на 440 вати. Дали ако ја пуштите на 20 степени ќе ви работи како он офф или ќе може да спушта пониско.
GVto moze podolgi periodi da modulira na min od 320-350W ja imam prateno vo razni varijanti i na potoplo nadvor so 22-23 zadadena na mala zadadena vnatre 20 na poladno nadvor a veruvam deka i kaj sensirata e taka..Мое прашање до тие што ја имате / ќе ја имате оваа клима. Има деклариран минимум на 440 вати. Дали ако ја пуштите на 20 степени ќе ви работи како он офф или ќе може да спушта пониско.
Dodava Toplina kolku sto prostorot izgubil za vreme na traenjeto na defrost ciklusot, sosem normalno si raboti.Прегледај го приврзокот 201460 Posle difrost ko nisto 2kw nekogas i do 2250 wati odi.Drzi 10-15 min pa namaluva postepeno.
so pari kako stojs?Ако може мислење совет и плус минус некој ако има искуство да ми каже колку би требало да потрошам за куќа со парно.Целата инсталација ми е наместена на куќата ,таква ја купив.Значи само фалат радијаторите и котелот да го сместам.Се двоумам дали на пелети или на плин да ставам котел што би ми било подобро.Горилник имам на плин само треба да го поврзам ама немам искуство со овие работи ама баш нула.Совет каде што кај кој да се обратам како фирма за да ми ги среди работите како што доликува.