Најекономично греење и ладење

Член од
19 декември 2014
Мислења
566
Поени од реакции
735
Zs da pravi on off Haier Tundrata?Mozebi e prejaka za prostorot eve kaj mene cel den Suzumi e od 450 w do 650w namestena 21 realna 24

Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
cim klimata ti raboti kako on off togas e potolo vo sobata od zadadenata, koga kje ja stavish na 23-24 klimata kje si tera na zadadenata ili
eden stepen ponisko i modulacijata e konstantna... i nema da raboti on off odnosno nema da se gasi.
pak i ovde kje te prasam kako da zakacam klip sega snimav da vidish kako e...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Idi ovde https://streamable.com
I posle upload i posle kopiraj i pastiraj go ovde linkot od videoto.

L

lleeoo

Гостин
Намести ја на 24 ќе преди ко мачка, нека не мрзни стар човек на 20 степени!!
Ako ja stavam aerito na 20 mislam deka tatko mi ke si gk zapali drvceto pak za greenje :)) stari luge slaba cirkulacina znaci na ifeel 24 (si odrzuva 23 na auto)na 40 sm od zemja 24/7 smetka 3000 den. Top situacija

Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
Informacii za haier tundra vo mode na greenje po servisno.
Ete toa iskaca muabetot deka krivata sto ja gledame na 23-24c zadadena korespondira a istotaka i spored videoto. A za odrzuvanje na poniski zadadeni T ko sto se 20C kade sto e potrebna pogolema modulacija krivata bi izgledala kitka matka.

Член од
26 август 2017
Мислења
422
Поени од реакции
895
Ovde problem sme imale so lesno resenje za postiranje videa dosega izglea ama sega ke go blokirate streamable vie ponovite orni za dokazuvanje so sto videa dnevno :) Se salam sekako sto poveke korisnicki iskustva se baraat i toa e najvazniot faktor pri izbor na nov inverter. Vtor e odnosot vrednost za parite i momentalen best baj vo ponuda.
Za da ne bidam pogresno razbran deka sum kontra Tundra ili Haier so toa sto go podbucnav Nekoj ke pojasnam deka klimite kaj Dedoto se kupija po moja sugestija za izbor i vo kujna se namesti Lomo eko 12ka a vo dnevna Tundra 18ka. Lomo eko so 18000den cena bese bestbaj togas a i seuste e za taa cena ako zborime spored mene. Za Tundrata cenev deka treba da se poceka ama mi bese strav da ne se premisli slucajno Dedoto pa da si ostane na peleti i se izreagira brzo i se iscenka so energija za cena 37000den (togas se prodavase za 39000den a od gree nemase aber da namaluvaat 18kite a i dedovo pretendirase od dva razlicni brenda da se zeme). Ako citate nanazad za mojata GV ke vidite deka bogato imam spodeluvano iskustva od site aspekti na funkcioniranjeto na modelot, kako za pozitivnite taka i za negativnite. Bi dodal deka za pozdrav e rodendenskiot poteg na setek da pusti edna mazga za greenje vo kategorijata 18ki ili 5.5ki za momentalno 32899den i da usreki i zgree ekonomicno i ekoloski lugje so pomal budzet. Da ne zaboravime deka do sega samo gree toa go pravese so akcii so zdravo popusti. I koga vise pozdravuvam togas i da stegnam edno UAAAA do supcine so gi prodavaat po cena za bubreg posakuvanite ni za pristapna cena od site nas Fujitsu..

Kajgana Shop

На врв Bottom