НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не е тоа мајсторство, тоа е идиотизам. И не е он крив, него тие што му ги свират контактите.
Не гo прaви тoa сaмo Брaдaтa и други игрaчи се служaт сo изнудувaње фaули нo тoј гo имa дoведенo дo перфекцијa.Брaдaтa не измислил тoплa вoдa,Д-Вејд изнудувaше фaули пред десет гoдини.

Не гo прaви тoa сaмo Брaдaтa и други игрaчи се служaт сo изнудувaње фaули нo тoј гo имa дoведенo дo перфекцијa.Брaдaтa не измислил тoплa вoдa,Д-Вејд изнудувaше фaули пред десет гoдини.

Скроз не ми е поентата дали брадата го измислил или не. Само сметам дека со тоа ја уништуваат кошарката, ги лимитираат играчите да не играат одбрана јер пичињава ќе се ваљаат и ќе рипаат по терен за бонус слободни.

48358514_2121875427919889_8145227532073959424_n.jpg

Sources: Phoenix is trading Trevor Ariza to Washington for Kelly Oubre and Austin Rivers.

Ах бре Визардси :tapp:..2 млади играчи за ветеран куро шо го боли

Sources: Phoenix is trading Trevor Ariza to Washington for Kelly Oubre and Austin Rivers.

Ах бре Визардси :tapp:..2 млади играчи за ветеран куро шо го боли

Каква победа за Феникс.

Незнам каква корист имаат они од Ариза, тим што е једини повише заглавен у медиокритет од Детроит.

Sekako na leto nemase da mu ponudat dogovor na Oubre bidejki premnogu se optereteni so golemi plati,a Rivers za Ariza e win-win za dvete ekipi.Feniks dobiva plej sto mislam deka odlicno bi go nadopolnil Booker i otvaraat prostor za Jackson i Bridges na 3,a Wizards konecno dobivaat igrac sto nema da igra za licna statistika i ke si ja brka rabotata vo odbrana taka da probuvaat da sklopat tim za da pritisnat za poslednite plejof mesta.Wall,Beal,Ariza,Porter,Howard so Satoranski,Green,Dekker i Morris od klupa mi deluva na top ekipa.

Sekako na leto nemase da mu ponudat dogovor na Oubre bidejki premnogu se optereteni so golemi plati,a Rivers za Ariza e win-win za dvete ekipi.Feniks dobiva plej sto mislam deka odlicno bi go nadopolnil Booker i otvaraat prostor za Jackson i Bridges na 3,a Wizards konecno dobivaat igrac sto nema da igra za licna statistika i ke si ja brka rabotata vo odbrana taka da probuvaat da sklopat tim za da pritisnat za poslednite plejof mesta.Wall,Beal,Ariza,Porter,Howard so Satoranski,Green,Dekker i Morris od klupa mi deluva na top ekipa.
Seriozen si so ovaa klupa deka e top ekipa?

Vidi gi Spurs :facepalm: izgubija od Cikago i toa Bez Zach Lavine :facepalm: a vodea so 20 razlika na poluvreme :facepalm:[DOUBLEPOST=1544933464][/DOUBLEPOST]Weatbrook shut za dva 0 od 11 :(

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom