UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
cska moskva, u situacija se 2 pati da go tepaat real, i posledni u grupa na krajot da zavrsat zasto so plzen bod osvoija. :facepalm::facepalm::facepalm:

и шанса за Акинфеев да дојде до 3 клин шит у лш
човекот шо до скоро примаше гол на секоја утакмица

Sent from my iPhone using Tapatalk

Грешно го протолкувала твитот.

Ти шо ми изиграваш ? суфлер по темите или ми се чини ? на 1000 мој поста 999 реплики имаш манато, пули си масата таму и не замарај поќе, ти пишав пред една недела мислев на блок ти сум ама изгледа интересно ти е вака.

Ти шо ми изиграваш ? суфлер по темите или ми се чини ? на 1000 мој поста 999 реплики имаш манато, пули си масата таму и не замарај поќе, ти пишав пред една недела мислев на блок ти сум ама изгледа интересно ти е вака.

ти се пушта ке те лапа

Другари и другарки судии.
Ова е мечот на ПСЖ со Ливерпул од претходното коло во ЛШ. На 0-0, ова е стартот на Верати над Гомез, за кој доби ЖОЛТ КАРТОН. Е ова е дефиниција за директен црвен, ова е тоа што го баравте во стартот на Ван Дајк вчера. Значи, високо подигната нога, директно на нога на противникот, ногата на Верати е крената високо во воздух и нема воопшто никаков допир со топката. Ако тоа од Ван Дајк вчера беше за црвен, ова од Верати беше за црвен и да се прати на голи оток 3 години. Пак ќе повторам, доби жолт картон.

Ова е мечот на ПСЖ со Ливерпул од претходното коло во ЛШ. На 0-0, ова е стартот на Верати над Гомез, за кој доби ЖОЛТ КАРТОН. Е ова е дефиниција за директен црвен, ова е тоа што го баравте во стартот на Ван Дајк вчера. Значи, високо подигната нога, директно на нога на противникот, ногата на Верати е крената високо во воздух и нема воопшто никаков допир со топката. Ако тоа од Ван Дајк вчера беше за црвен, ова од Верати беше за црвен и да се прати на голи оток 3 години. Пак ќе повторам, доби жолт картон.

И каква врска имаат двата старта еден со друг? Каков ти е овој ИДИОТСКИ пост и некакво си лузерско оправдување за гомнариите напишани вчера? Ова е само доказ дека и двајцата судии се ретардирани, ништо повеќе.

За црвен се и двата старта, апсолутно небитно е дали еден е „повеќе“ а другиот „помалку“ за црвен.

Kolku vreme barase vakvo nesto za da se isperes za glupostite tresnati vcera :D :D :D Pa i sporedbata so startot na Mee pred nekoe kolo hahahahahha

Зошто мислите дека "се перам"? Јас уште стојам на ставот дека стартот од ВВД беше заслужен жолт (со мене се согласуваат и неколку Островски судии, кои стартот на Ван Дајк го окарактеризираа како "unlucky" и дека не бил за црвен). Само ви кажувам старт кој е по дефиниција старт за црвен (нема врска дека беше над Гомез, можеше да биде и над играч на Плзен, истиот ќе го постирав).[DOUBLEPOST=1544645744][/DOUBLEPOST]
За црвен се и двата старта, апсолутно небитно е дали еден е „повеќе“ а другиот „помалку“ за црвен.

Со таа разлика шо стартот на ВВД беше за жолт.

Допрено е ново дно, честито.

Un факинг lucky старт..................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom