Еротска тема -ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Сакам тема од

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Agda не знаев дека е женско, по сликана мислам дека е милфица и затоа го дадов гласот.
милфица
милфица
милфица
5ff58bf2de6747289b00e363a43d6be4e79c4341_hq.gif

Од кај и зашто, некои си мислат дека на сликите се (по дифолт) авторките?
:pos: ми го зеде од уста...мислам коментарот! :lolzz:
Луѓе јас сум на сликата на @Agda Beata а она е на мојата, нели сфативте???
...барем признаваш дека се важни и ајварот и орасите :D
@Agda Beata e milfica, ama slabo se prometuva na slikata, zatoa glasav za @коцка . Коцка, ne gi slusaj drugite, kakvi silikoni, kakva bakraci.Prirodno si e prirodno ;)
... зборуваме за еротска фотографија, не зборуваме за вистински кој какво тело има, општа дефиниција за еротска фотографија е да кога ќе ја гледаш онака од едно 2,3 метра закачена во галерија, таа еротската фотографија треба да ти го подигне либидото, да ти даде во моментот сексуална ем еротска стимулација да ти дојде да пуштиш крик како Тарзан аааааа аааааа ! буквално објаснето! :P
п.с
( се гледа во подфорумот Мода у Убавина во подтемата во пост на најдобра задница, цицки што фотки постираш и лајкуваш, ептен природни ем рамни како даска како пиша?
Dali e i uopste ziv gaz? ;)
:D

Последно уредено:
А клучната коска со вратот и струкчето демек не се рачунаат? Њам њам њам

А клучната коска со вратот и струкчето демек не се рачунаат? Њам њам њам
Не знам тоа али агда како ми ги фатила цицињата на нејзината фотка...не можам да престанам да си ги гледам <3

Не знам тоа али агда како ми ги фатила цицињата на нејзината фотка...не можам да престанам да си ги гледам <3
Само цицки и газови ви се во глава :rolleyes:

А фатени се само 1/3 од нив, тек па ако ти го фатев и остатокот од нив... :sneaky:

Јас се извинувам ако навредив некој, мислев дека авторите се на сликите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom