Еротска тема -ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Сакам тема од

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
Доволно беше чекање, а и има попалени членови што очекуваат цицки и г’зови да фрштат па затоа да гласаме и да идеме на следната тема

@Agda
upload_2018-12-10_11-10-19.jpeg

@Петра П.
upload_2018-12-10_11-11-7.jpeg

@коцка
upload_2018-12-10_11-11-30.jpeg

Гласање до недела 23:56:24

...се двоумев меѓу Агда и коцка, ама се одлучив и гласав за фотката на @Agda Beata!
еротска фотографија не само што треба да биде со уметнички стил туку кога се гледа таа фотографија треба и да сексуално „возбуди“ или еротски стимулира укажувајќи покрај другото во фотографијата (светло, акт, графика) и квалитети на жената во смисол на женска анатомија на телото, што ја прави жената- ЖЕНА, нели? ...народот вели ,,...жена без голем задник е како подрум без ајвар и без големи гради е како торта без ореви!...,,
но, некој ќе рече дека е тоа според индивидуален вкус за еротска стимулација, да на некои токму тие со рамни гради или криви нозе, сексуално ги возбудува како еротска фотографија, но тоа се ретки исклучоци!:)
п.с
моето мислење околу еротската фотографија, не мора да биде прифатено од членовите на форумот, така да би било пожелно доколку некој коментира тука на ова тема да си даде свое сопствено мислење, а не да коментира на мојот коментар! :neetaka:

Коцка ми изгледа најскоцкано, +1 :)
Требаше некоја поцицлеста да скоцкам, оваа ни ајвар ни ореви :P

Гласав за Агда, ми се свиѓа фотката иако би вметнала повеќе светло и би ја ставила во некоја поза :oops:

Јас имав поинаква замисла за сликата, слично како сликата на Петра, само со јако светло во позадина, ама без добра камера не правиш ништо. :(

Гласав за Коцка, сите гради се убави!

Леллеј лелелј бомбонче лимонче,.
Гласаф за коцка најдобра е. Се супер одлично вов.
И грудите ти се супер само не е лошо силокони да си клаиш
се друго супер ти е позз среќен е муш ти шо те има.:cool:

хејт чесен судија

Цекај малце ти сакаш да ја хејташ коцка ? Ааа не иде тоа така што и фали супер си е одлична си е, наместо да ја хејташ ајде и ти сликај се со ланци и катанци голо облечена па да те видеме како еротско ќе делуваш.. хмм

Последно уредено од модератор:
Добро бе, до толку не може да се поправи насловот?
Па добро бе, што не кажете дека има грешка па да се поправи :)

@Flatter не сум ја бе ја две бубуљички иам, ни ц од цицка ахахах

Имаше една девојка на форумов Анамеркјури не знам дали е активна...доволно е слика од очите да стави :coffee::coffee:

Agda не знаев дека е женско, по сликана мислам дека е милфица и затоа го дадов гласот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom